Twistshake

Twistshake
Suodata
Rajaa:
Tuoteryhmä
Käyttäjä
Aseta nousevaan järjestykseen
Aseta nousevaan järjestykseen

Twistshake

Onko sinulle tärkeää lastenhoitotarvikkeiden ja vauvan ruokkimiseen tarkoitettujen tuotteiden laatu ja ennen kaikkea niiden käytettävyys sekä turvallisuus? Siinä tapauksessa ruotsalainen Twistshake on yksi parhaimpia merkkejä sen äärimmäisellä huolella suunniteltujen sekä turvallisista materiaaleista valmistettujen tuotteiden ansiosta. Twistshaken valikoimasta löydät muun muassa tutteja, tuttipullo, aterimia sekä astioita, jotka ovat kaikki BPA-vapaita ja täten turvallisia käyttää. Twistshake-tuotteiden kehityksessä on noudatettu tiukkoja turvallisuusvaatimuksia niissä käytettävien materiaalien suhteen, jotta voit käyttää niitä huoletta lapsesi kanssa.

 

Tutustu turvallisista ja laadukkaista materiaaleista valmistettuihin Twistshake-tuotteisiin, jotka löydät myös Olo-apteekin verkkokaupasta. Tilaa tutit, tuttipullot ja muut monipuoliset tuotteet lasten hoitoon ja ruokintaan kätevästi netistä Olo-apteekin sivuilta. Jos sinulla herää kysymyksiä Twistshake-merkkiin tai tuotteisiin ja niissä käytettyihin materiaaleihin, voit kääntyä osaavan henkilökuntamme puoleen, joka osaa auttaa sinua valitsemaan parhaat tuotteet sinulle ja lapsellesi.

 

Twistshaken tarina

Ruotsalainen Twistshake sai alkunsa vuonna 2011, kun perustaja Vienar Roaks oli hoitamassa tätinsä poikaa. Tämän kokemuksen pohjalta hän tajusi kuinka aikaavievää ja sotkuista lasten ruokkiminen voi olla. Olipa kyseessä hankalat muovipakkaukset, paakkuuntuva maidonkorvike sekä pullojen ja muiden lasten ruokkimiseen tarkoitettujen välineiden puhdistaminen, työ ei ollut helppoa eikä siistiä. 

 

Oman kokemuksensa pohjalta Vienar ryhtyi kehittämään tapoja tehdä lasten ruokkimisesta helpompaa. Myöhemmin hän huomasi myös muiden kamppailevan samojen ongelmien kanssa, kun kyseessä on lapsen ruokkiminen. Tämän seurauksena syntyi Twistshake, jonka toiminnan kulmakivinä toimivat kolme perustajansa Vienarin ideaa:

  • Äidinmaidonkorvikkeen paakkuuntumisen estäminen
  • Lasten ruoka-annosten käsittelemisen helppous
  • Lasten ruokkimiseen käytettävien pullojen vaivaton puhdistaminen

 

Näiden pohjalta syntyi innovatiivinen Twistshake-tuttipullo, joka on tehnyt lukuisten ihmisten elämästä helpompaa, puhumattakaan tyytyväisistä lapsista. Vaikka Twistshaken tuotteet on suunniteltu käytännöllisyys ja turvallisuus edellä, ovat ne lisäksi ulkonäöltään esteettisiä. Twistshake onkin palkittu useilla palkinnoilla ja sitä on kiitelty tuotteiden suunnittelusta ja toiminnallisuudesta.

 

Twistshaken tuotteissa käytetyt raaka-aineet täyttävät kaikki elintarvikkeita koskevat turvallisuusmääräykset. Tuotteiden ja niissä käytettyjen materiaalien laadun huomaavat varmasti sekä aikuiset että tuotteita käyttävät lapset. Tarkkaan harkittujen materiaalien lisäksi Twistshaken tuotteet ovat huolellisesti testattuja, taaten niiden laadun sekä turvallisuuden lapselle.Twistshake Anti Colic tuttipullo ja pullotutti

Twistshaken tuotteiden tarkkaan mietitty ja huolellinen muotoilu takaavat, että ruokailuhetki on miellyttävä sekä lapselle että ruokkijalle. Twistshaken innovatiivinen TwistFlow-järjestelmä ehkäisee koliikkia esimerkiksi tuotteen ilmaventtiilin ja sekoitusverkon ansiosta. Koliikki viittaa pienen lapsen runsaaseen ja selittämättömään itkuisuuteen. Mahdollisia syitä koliikille ovat ongelmat vauvan suolistossa sekä suoliston kaasunmuodostuksessa.

 

TwistFlow-järjestelm estää ylimääräistä ilmaa pääsemästä ruokittavan lapsen vatsaan, näin ehkäisten koliikkia. Lapsen turvallisuuden ja hyvinvoinnin takaamiseksi tuttipullossa ei ole käytetty BPA:ta. Sen sijaan sen materiaalina on laadukas ja lapsellesi turvallinen PP-muovi. Tuttipullon tutissa on käytetty 100% myrkytöntä silikonia ja sen muotoilu jäljittelee äidin rintaa. Tuttipullon suunnittelussa on otettu huomioon myös sen kuljettaminen. Twisthake-tuttipullon voi ottaa helposti esimerkiksi retkelle ja se soveltuu kätevänä astiana vaikkapa välipaloille. Tuttipullo on lisäksi helppo puhdistaa. 

 

Twisthake tietää, että jokainen vauva on ainutlaatuinen ja lasten tarpeet muuttuvat iän mukaan. Siksi Twistshake-tuotteita on saatavilla eri ikäisille lapsille ja vauvoille. Twistshaken valikoimissa on tarjolla erikokoisia tuttipulloja, esimerkiksi 180 ml, 260 ml ja 330 ml koossa. Myös Twistshaken anti-koliikkinen pullotutti on saatavilla useassa koossa, mahdollistaen virtauksen voimakkuuden säätämisen lapsen tarpeiden ja iän mukaan. 

 

Twistshake-tuotteet Olo-apteekista

Twistshaken innovatiivisen Anti Colic tuttipullon lisäksi löydät Olo-apteekista lukuisia muita Twistshake-tuotteita. Näihin kuuluvat esimerkiksi Twistshake-tutti, jonka ortodonttinen muoto tukee lapsen hampaiden normaalia kehitystä. Turvallisuuden lisäksi tutti on tyylikäs ja saatavilla useassa värissä. Tutissa on ilmareiät, jotka ehkäisevät kosteuden kertymistä sekä lapsen ihon ärtymistä.

 

Ruokailua helpottamaan Twistshake valmistaa myös lautasia ja kulhoja liukumattomalla pohjalla sekä kätevällä kannella. Kuten muissakin Twisthaken tuotteissa, myös kulhot ja lautaset käyttävät turvallsia materiaaleja, kuten ensiluokkaista PP- ja TPE-muovia. Tutustu erilaisiin astioihin sekä niiden materiaaleihin ja käyttöön tuotteiden omilla sivuilla Olo-apteekin verkkokaupassa. 

 

Olo-apteekista saat erinomaiset Twistshake-tuotteet turvalliseen ja vaivattomaan pienten lasten sekä vauvojen ruokkimiseen. Tilaa Twistshaken tutit, tuttipullot, lautase, kulhot, aterimet ja paljon muuta Olo-apteekin verkkokaupasta.