Twistshake kulho ja kansi 6+kk, harmaa

Saatavilla
10,99 €

Twistshaken syvä lautanen on varustettu käytännöllisellä liukumattomalla pohjalla, joka auttaa pitämään lautasen paremmin paikallaan ruokapöydällä. Kulhon mukana tulee käytännöllinen kansi.

Twistshaken syvä lautanen on suunniteltu helpottamaan sinun ja lapsesi ateriahetkeä. Lautasessa on käytännöllinen liukumaton pohja, joka estää sitä liukumasta ruokapöydällä. Kulhon mukana tulee käytännöllinen kansi, jonka avulla lautasen saa muunnettua käteväksi lounasrasiaksi, jossa voi säilyttää ruokaa tai johon voi pakata eväät mukaan päiväretkelle. Innovatiivisen TwistClick-toiminnon ansiosta, joka mahdollistaa kannen liittämisen lautaseen, lautaset voidaan helposti pinota ja varastoida. Lautasen muoto on suunniteltu sopimaan täydellisesti Twistshaken ruokailuluvälinesarjoihin.

Syvä lautanen on BPA-vapaa. Materiaali on kestävää ja vahvaa, laatuvarmistettua PP- ja TPE-muovia. Lautanen on mikroaaltouunin kestävä ja voidaan pestä astianpesukoneen yläkorissa. Tilavuus 520 ml. Soveltuu yli 6 kuukauden ikäisille lapsille.

Täydelliseen ateriahetkeen suosittelemme hankkimaan käytännöllisen Click-mat-alustan, joka kiinnittyy pöytään tyhjiön avulla ja johon lautasen voi kiinnittää helpolla napsautuksella, eikä lautanen päädy aterian aikana lattialle! Ehdoton hankinta, lapsille jotka harjoittelevat syömään itse ja vanhemmat haluavat ruokailuhetkestä rauhallisen ja mahdollisimman sotkuttoman! 

Twistshaken lasten lautasia on saatavana useissa kauniissa väreissä, jokaiseen makuun! Mikä on sinun pienokaisesi suosikkiväri? Anna lapsesi valita värit. Voit sekoittaa ja yhdistellä lautasia muihin valikoimme tuotteisiin ja luoda lapselle oman persoonallisen kattauksen, joka tuo mukanaan lisää hauskuutta ruokailuun!


  • BPA-vapaa – turvallinen ja varma tuote sinulle ja lapsellesi.

  • Liukumaton pohja – estää lautasta liukumasta ruokapöydässä.

  • Tilavuus – 520 ml 

  • Syvä lautanen – täydellinen soseille ja nestemäisille ruoille.

  • Lautanen PP- ja TPE-muovia – valmistettu ensiluokkaisista materiaaleista.

  • TwistClick – kätevä kansi, jonka avulla lautanen muuttuu eväsrasiaksi ruoan säilyttämiseksi tai mukaan otettavaksi ulkoilemaan lähtiessä.

  • Mikroaaltouunin kestävä, voidaan pestä astianpesukoneen yläkorissa.

  • Sopii lapsille 6 kuukauden iästä alkaen.

  • Click-mat – kiinnitä lautanen napsauttamalla Twistshaken kätevään Click-mat-alustaan (imukupillinen alusta) – ei enää lattialle putoavia lautasia!

Kirjoita arvostelu
Olet arvostelemassa:Twistshake kulho ja kansi 6+kk, harmaa
Arviosi
Tuotetiedot
SKU 20000421
EAN 7350083121547
Markkinoija Twistshake
Brändi Twistshake
Kategoriat

Muut ostivat myös näitä tuotteita

Lisää tuotteita tuotemerkiltä Twistshake