Vetramil Paw Wax tassuvaha 45 g

Rating:
100% of 100
Saatavilla
Vertailuhinta: 0.32 €/g
14,30 €

Vetramil Paw Wax on hunajaa ja mehiläisvahaa sisältävä tassuvaha, joka on kehitetty suojaamaan lemmikin polkuanturoita ja tassujen ihoa kaikissa keliolosuhteissa. 

Vetramil Paw Wax on hunajaa ja mehiläisvahaa sisältävä tassuvaha, joka on kehitetty suojaamaan lemmikin polkuanturoita ja tassujen ihoa kaikissa keliolosuhteissa. Mehiläisvaha muodostaa vettä hylkivän suojakerroksen polkuanturan päälle, mikä vähentää ulkoista rasitusta.


Runsasentsyyminen hunaja ja eteeriset öljyt vahvistavat ihoa ja edistävät jo olemassa olevien pienten vaurioiden paranemista. Kitkerä makuaine vähentää koiran kiinnostusta nuolla tassuja.


Paw Wax ei muodosta tahmaista pintaa, vaan imeytyy ihoon kosteuttaen ja suojaten sitä. Tuotetta voi siis käyttää myös sisätiloissa vähentämään tassujen liukkautta lattiapinnoilla.


Käyttö

Levitä voidetta polkuanturoille ja tassuväleihin tarpeen mukaan.

Voidetta voi käyttää päivittäin.

Voidetta ei tarvitse pestä pois sisätiloihin tultaessa.

Kirjoita arvostelu
Olet arvostelemassa:Vetramil Paw Wax tassuvaha 45 g
Arviosi

Vesi, hunaja, setearyylialkoholi, kapryyli-/kapriinitriglyseridi, karitevoi, glyseryylistearaatti, mehiläisvaha, denaturoitu alkoholi, setearyyliglukosidi, manteliöljy, bisabololi, setyylipalmitaatti, sitruunahappo, kookosglyseridit, denatoniumbentsoaatti*, eukalyptusöljy, glyseriini, auringonkukansiemenöljy, tähkälaventeliöljy, limoneeni, linaloli, mentoli, tokoferoli, kaliumsorbaatti, natriumanisaatti, natriumbentsoaatti, natriumlevulinaatti

Tuotetiedot
SKU 335813
EAN 8717438010960
Brändi Vetramil
Markkinoija FaunaPharma
Pakkauskoko45 g
Kategoriat

Lisää tuotteita tuotemerkiltä Vetramil