Vichy

Vichy
Suodata
Rajaa:
Tuoteryhmä
Aseta nousevaan järjestykseen
Sivu

1-24 / 127

Tilaamasi tuotteet

Aseta nousevaan järjestykseen
Sivu

1-24 / 127

Tilaamasi tuotteet

Vichy dermokosmetiikka mahdollistaa laadukkaan ihonhoidon kaikille

Vichyn luotettavat ja dermatologisesti testatut tuotteet on suunniteltu tarjoamaan juuri oikeanlaista hoitoa kaikille ihotyypeille. Vichy yhdistää tuotteissaan turvallisuuden ja tehokkuuden myös niiden kohdalla, joiden iho on erityisen herkkä.   

Kaikki Vichyn tuotteissa käytetyt ainesosat valitaan turvallisuus ja tehokkuus edellä. Näin Vichyn ainutlaatuiset tuotteet tuovat laadukkaan ihonhoidon kaikkien saataville ihotyypistä riippumatta. 

Päivittäistä ihonhoitoa kaiken ikäisille

Vichyn apteekkikosmetiikka auttaa hoitamaan ihoa tehokkaasti joka päivä – riippumatta iästä, ihotyypistä tai elämäntyylistä. Päivittäin ihmiset ympäri maailman saavat Vichyn tuotteista apua ihonsa oikeanlaiseen hoitamiseen. Vichy-tuotteiden aktiiviset ainesosat yhdessä rauhoittavan ja virkistävän Thermal Spa -lähdeveden kanssa tuovat näkyviä tuloksia muutamassa päivässä.  

Vichyn laboratorioiden missiona on kehittää jatkuvasti kattavia ihonhoitotuotteita, jotka tarjoavat parhaat tuotteet koko perheen ihonhoidon tarpeisiin. Vichy-tuotteet ovat aina täydellinen vastaus, olivat kauneuden- ja ihonhoidon tarpeesi millaisia tahansa. 

Kaiken tämän Vichy toteuttaa ympäristöä arvostaen ja kestävää kehitystä edistäen. Vichy kunnioittaa kaikessa toiminnassaan eettisiä toimintatapoja, ja ne takaavat myös tuotteiden tehokkuuden ja turvallisuuden.

Vichyn tuotteilla autat ihoasi kohtaamaan päivittäiset haasteet

Vichyn dermatologisesti testatut tuotteet ennaltaehkäisevät ihon fysiologista epätasapainoa, kuten ihon pinnan kuivuutta, ryppyjen syntymistä ja selluliitin muodostumista kudoksiin. Vichyn tuotteet perustuvat luonnollisiin ainesosiin, jotka luovat tehokkaita kokonaisuuksia. Ne auttavat ylläpitämään ja parantamaan ihon elinvoimaa ja hyvinvointia.   

Kaikki Vichyn tuotteet sisältävät ainutlaatuista vulkaanista Thermal Spa -lähdevettä, jolla on tutkitusti ihoa vahvistava ja suojaava vaikutus. Juuri sen ansiosta Vichy-tuotteet ovat niin hyvin siedettyjä, aina herkälle iholle sopivia, hypoallergeenisiä eivätkä tuki ihohuokosia.  

Vichyn hyödyntämä mineraalinen lähdevesi sisältää ainutlaatuisen yhdistelmän mineraaleja, jotka tasapainottavat, vahvistavat ja uudistavat ihoa. Ihoamme rasittavat päivittäin esimerkiksi ilmansaasteet ja auringon UV-säteet. Vichyn tuotteet auttavat parantamaan ihon vastustuskykyä, ja iho pystyy paremmin torjumaan näitä päivittäisiä haasteita. 

Kaikki Vichyn tuotteet on dermatologisesti testattu

Vichyn apteekkikosmetiikkasarja on synonyymi korkealaatuiselle ja luotettavalle ihonhoidolle. Vichy on erinomainen esimerkki kauneuden ja tieteen onnistuneesta avioliitosta. Sen arvoja ovat tuotteiden näkyvät ja demonstroitavissa olevat vaikutukset, viimeisimpään tietoon ja tutkimukseen perustuva teknologia sekä tiukat eettiset säännökset. Näiden arvojen kautta syntyvät tuotteet ovat laadukkaita ja erilaisten ihotyyppien hyvin sietämiä.   

Vichy panostaa toiminnassaan laadukkaaseen tutkimustyöhön ja jatkuvaan tuotekehitykseen. Sen dermokosmetiikkatuotteet valmistetaan valvotuissa lääketehdasolosuhteissa ja tuotteiden valmistuksessa käytetään hyviä tuotantotapoja ja tiukkoja laadunvarmennusmenetelmiä.    

Kaikki Vichyn tuotteet on dermatologisesti testattu eli niiden testaaminen suoritetaan ihotautilääkärien valvonnassa. Heidän valvonnassaan varmistetaan myös tuotteiden sopivuus herkälle iholle. Kaikkien Vichyn tuotteiden tehokkuus on todistettu kliinisin testein. 

Vichy Dermablend, Vichy Neovadiol, Vichy Mineral 89 ja muut ikoniset Vichy-tuotteet varmistavat ihosi hyvinvoinnin

Vuosien saatossa Vichy on kehittänyt jo ikonisiksi muodostuneita tuotesarjoja ihmisten erilaisiin ihonhoidon tarpeisiin. Esimerkiksi Vichy Dermablend -kosmetiikkasarjan meikkivoiteet korjaavat ihon sävyä ja antavat voimakkaan peittävyyden ihotyypistä riippumatta. Vichy Dermablend -tuotteet tarjoavat turvallisen tavan peittää ihon epätasaisuuksia myös herkkäihoisille ja Dermablendin sävyvalikoimasta löydät varmasti omalle ihollesi sopivan ratkaisun. 

Klassinen Vichy Mineral 89 on nestemäinen tiiviste, joka tarjoaa iholle päivittäisessä arjessa tarvittavaa vahvistusta. Vichy Mineral 89 auttaa lisäämään ihon kosteutta, täyteläisyyttä ja hehkua. Kun taas iho vaihdevuosien aikana ja niiden jälkeen kaipaa aivan erityistä huomiota, sitä tarjoaa Vichy Neovadiol. Vichy Neovadiol -tuotesarjan avulla tasapainotat vaihdevuosien iholle aiheuttamia muutoksia. Ikääntymisen merkkien muodostumisen hidastamisessa ja vähentämisessä puolestaan auttaa Vichy Slow Age -tuotesarja.   

Ihosi apuna taistelussa päivittäisi epäpuhtauksia vastaan on kokonaisvaltainen Vichy Normaderm -tuotesarja. Päivittäistä lisäenergiaa ihollesi antaa Vichy Idealia ja kun kaipaat erityisesti kosteuttavaa kasvojenhoitoa, on vastaus Vichy Aqualia Thermal -tuotesarjassa, joka antaa iholle hyvinvoivaa ja raikasta heleyttä.   

Auringon haitallisilta UVA- ja UVB -säteiltä suojaat ihoasi innovatiivisilla Vichy Ideal Soleil aurinkosuojatuotteilla. 

Tutustu Vichyn monipuolisiin tuotteisiin 

Vichyn tuotteiden salaisuus on ainutlaatuinen mineraalipitoinen lähdevesi 

Vichyn tuotteissa käytetyn vulkaanisen lähdeveden salaisuus on tunnettu jo vuosisatoja. Muinaiset roomalaiset jopa omistivat sitä tuottavan kuuman lähteen kauneuden jumalattarelleen. 

Vichyn ihonhoitotuotteiden historia alkaa vuodesta 1931. Ranskalainen lääkäri tri Haller löysi Vichyn maalaiskylästä lähteen, jonka veden hän huomasi auttavan haavojen hoidossa. Tri Haller kiinnostui asiasta ja lähteen veden vaikutuksia ihoon tutkittiin lisää. Tämän tutkimuksen pohjalta syntyi nykypäivänä hyvin tunnettu ihonhoitotuotemerkki Vichy. 

Tri Hallerin löytämän lähteen vesi syntyy ranskalaisten tulivuorten sydämessä. Sen matka läpi vulkaanisten maakerrosten kestää yli 2000 vuotta. Tämän matkana aikana vesi muun muassa kuumenee 140 asteeseen eli selvästi yli veden kiehumispisteen.

Matkatessaan maakerrosten läpi, vesi pääsee kosketuksiin tuhansia vuosia vanhojen kallioiden kanssa. Kallioista se kerää mukaansa kaikkiaan viittätoista ihoa hoitavaa ja sen kauneutta edistävää mineraalia, kuten rautaa, piitä ja kalsiumia. 

Veden korkea mineraalipitoisuus auttaa vahvistamaan ihon vastustuskykyä ja edistää muun muassa ihon kykyä torjua auringon UV-säteitä ja ilmansaasteita – jotka molemmat kuuluvat ihon suurimpiin vihollisiin tavallisessa arjessamme. Tällä lähteen termisellä mineraalivedellä on myös rauhoittava vaikutus ihoon. Tämän ansiosta se sopii erinomaisesti myös herkälle iholle.

Lääketieteellisen taustansa ansiosta Tri Haller pystyi jo Vichyn alkutaipaleella muun muassa kehittämään uusia ihonhoitorutiineja ihotyyppien mukaan. Hänet tunnetaankin dermokosmetiikan uranuurtajana.

Tutustu Vichyn historiaan ja sen hyödyntämään ainutlaatuiseen Vichy Thermal Spa -lähdeveteen.