Arvio:
100% of 100

Virbac VeggieDentFr3sh koirille alle 5 kg 15 kpl

6,50 €
30 päivän alin hinta: 5,20 €
Vertailuhinta: 3.25 €/g

Erittäin maittavat C.E.T. makupalat puhdistavat koiran hampaat muotonsa ja koostumuksensa ansiosta. Z-muoto vahvistaa ja tarkentaa mekaanista puhdistustehoa. 

Saatavilla

Arvostelut

5
  • Hampaat tykkää

    Suosittelen

Tuotekuvaus

VEGGIEDENT Fr3sh - uusi koostumus!

Veggiedentien koostumus on muuttunut ja nimeen on lisätty ”Fresh”. Koostumukseen on lisätty: Erytrioli, Inuliini sekä Granaattiomenatiiviste.

Miksi?
Erytriolin: endoterminen vaikutus sylkeen tai veteen liuenneena. Vähentää haitallisten suun bakteerien kerääntymiä sekä vähentää biofilmin muodostumista.
Inuliini: Stimuloi terveyttä parantavien suolistobakteerien kasvua ja aktiivisuutta (esim. Bifidobacteria, Lactobacilli). Auttaa säilyttämään tasapainoisen suolistoflooran sekä vähentämään haitallisia kaasuja suolistossa.
Granaattiomenatiiviste: biologisia vaikutuksia oraaliseen bakteeritasapainoon ja plakkiin. Antioksidantti.
Veggiedentillä edelleen VOHC-merkintä, joka myönnetään ainoastaan hammaskiveä ennaltaehkäiseville tuotteille tiukkojen käytännön tulosten perusteell.

Annostus

Virbac makupalat kuuluvat hampaiden harjauksen lisäksi olennaisena osana koiran hampaiden puhtaanapitoon. Anna koiralle yksi makupala päivässä. Erityisen tärkeää on antaa makupala niinä päivinä kun koiran hampaita ei harjata. Erityistapauksissa noudata eläinlääkärin antamia ohjeita.

Ainesosat

Maissitärkkelys, glyseroli, soijaproteiini, riisijauho, panimohiiva, sorbitoli, maissi, polyoli ( Erythritol), ikuri inuliini, granaattiomenatiiviste

Tuotetiedot

Pakkauskoko2 g
Päiväys 30.10.2025
Brändi Virbac
Markkinoija Biofarm Oy
SKU 300427
EAN 3597133078640
Tuoteryhmät

Lisää tuotteita tuotemerkiltä Virbac