Withings Body Cardio V.2 henkilövaaka, valkoinen

164,70 €
30 päivän alin hinta: 139,90 €
Vertailuhinta: 4.33 €/m

Ohut ja muotoilultaan elegantti henkilövaaka wifi-yhteydellä. Vaaka mittaa painon, kehon rasva- ja nesteprosentit sekä lihas- ja luumassan. Body Cardio -vaaka synkronoituu Withings Health appin kanssa.

Saatavilla

Tuotekuvaus

Withings edistyksellisin malli, Body Cardio V.2 -Wi-Fi-vaaka, on erittäin ohut ja muotoilultaan elegantti vaaka, joka mittaa painon, kehon rasva- ja nesteprosentit sekä lihas- ja luumassan. Body Cardio -vaaka synkronoituu saumattomasti Withings Health appin kanssa.


Withings vaaka mittaa tarkkaan koko kehon koostumuksen. Vaaka mittaa kehon rasva- ja nesteprosentit, jotta saat tietää lihasten ja luiden massan. Näet mittaustulokset helposti luettavina käyrinä.


Withings Health -sovellus näyttää painon ja kehonkoostumuksen suuntaukset. Se tarjoaa myös motivaatiota ja palkintoja välietappien saavuttamisesta. Lisäksi apin ominaisuuksiin kuuluu vakiona ravitsemuksen seuranta, ja se toimii yhdessä yli sadan muun kumppaniapin kanssa, mukaan lukien MyFitnessPal, LoseIt, Endomondo, Nike+, Runkeeper ja Daily Burn.


Lämpökäsitelty lasipinta ja tukeva alumiinirunko tekevät Body Cardiosta yhden ohuimmista ja samalla tukevimmista saatavilla olevista älyvaa'oista.


Patentoidun Position Control -teknologian ansiosta kehoasi mitataan vain, kun olet vaa'an keskellä. Maantieteellisen sijainnin määrityksen avulla mittaus on tarkka riippumatta siitä, missä vaakaa käytetään. 


Kun Body Cardio -vaaka on yhdistettynä Wi-Fiin, se ilmoittaa senhetkisen paikallisen sääennusteen. Se myös kannustaa käyttämään vaakaa päivittäin. Voit muokata laitteen näytön näyttämään kaikista tärkeimmät tiedot. Kun laitteesta on muodostettu pari Withings aktiivisuusmittarin tai Withings Health mittarin kanssa, näyttö voi näyttää edellisen päivän askelten yhteenvedon motivoidakseen sinua entistä enemmän.


  • Bluetooth-yhteensopivuus: Bluetooth 2.0 -yhteensopivuus
  • Virtalähde: Akkuvirta
  • Akut: Ladattava litiumioni
  • Korkeus: 1,8 cm
  • Pituus: 32,7 cm
  • Leveys: 32,7cm
  • Paino: 2,6 kg
  • Takuu 24 kk

Tuotetiedot

Pakkauskoko38 m
Brändi Withings
Markkinoija RLVNT Distribution AB
SKU 20000904
EAN 3700546704444
Tuoteryhmät

Lisää tuotteita tuotemerkiltä Withings