Aco Käsiekseema 30g

Saatavilla
Vertailuhinta: 0.30 €/g
8,90 €

ACO käsiekseema on kortisoniton voide, joka on erityisesti tarkoitettu lieviin ja keskivaikeisiin käsi- ja kosketusihottuman oireisiin.

ACO käsiekseema on kortisoniton voide, joka on erityisesti tarkoitettu lieviin ja keskivaikeisiin käsi- ja kosketusihottuman oireisiin. Hellävarainen voide vähentää ärsytyksen ja allergisten reaktioiden aiheuttamia oireita, kuten kutinaa, hilseilyä, halkeilua ja kuivuutta. Tuote sisältää rasvoja, jotka pehmentävät ihoa tehokkaasti. Lisäksi se vahvistavaa ihon omaa korjausmekanismia estäen ihottuman uudelleen puhkeamisen. Voiteella on kliinisesti todistettu teho. Levitä 2-3 kertaa päivässä. ACO käsiekseema on lääkinnällinen laite. Lue pakkausseloste huolellisesti ennen käyttöä.

Kirjoita arvostelu
Olet arvostelemassa:Aco Käsiekseema 30g
Arviosi

Aqua, glycerin, glyceryl stearate, cetaereth-20, cetaereth-12, cetearyl alcohol, cetyl palmitate, modified alumino-silicate minerals, alkaline earth minerals optimised for contact eczema treatment, cocoglycerides, cetyl alcohol, skin identical ceramide complex (ceramides, phytosphingosine, cholesterol, sodium lauroyl lactylate, carbomer, xanthan gum, phenoxyethanol, ethylhexylglycerin), isopropyl myristate, dehydroacetic acid, benzyl alcohol, sodium hydroxide.


Tuotteen koostumus voi muuttua. Tarkistathan ainesosat aina pakkauksesta.

Tuotetiedot
SKU 2150621
EAN 7319861019667
Markkinoija Perrigo Suomi
Brändi Aco
Pakkauskoko 30 g
Kategoriat