Aftamed Teething Gel 15 ml

14,00 €
30 päivän alin hinta: 14,00 €
Vertailuhinta: 0.44 €/g

Aftamed Teething on tarkoitettu vauvoille tyypillisiin esim. hampaiden tulosta tai ulkoisista tekijöistä aiheutuviin kipuihin.

Ei saatavilla

Tuotekuvaus

Aftamed Teething geeli on on tarkoitettu vauvoille tyypillisiin, kuten hampaiden tulosta tai ulkoisista tekijöistä aiheutuviin ientulehduksiin. Aftamed Teething on oraaligeeli, joka kiinnittyy hampaisiin ja ikeniin pitkäksi ajaksi muodostaen näkymättömän, joustavan ja vahvan kalvon, joka toimii tehokkaana suojana. Geelin vaikuttavana aineena on korkeaviskoosinen hyaluronihappo, joka on luontaisestikin limakalvolla esiintyvä aine.


Aftamed Teething sopii yli 3 kuukauden ikäisille vauvoille. Geeli on alkoholiton, sokeriton, gluteeniton, laktoositon sekä parabeeniton. 


Annostelu:


Levitä pieni määrä geeliä (0,5 – 1 cm) käyttäen asetinta tai sormea (huolellisen käsienpesun jälkeen) ja hiero se kevyesti ikeniin, kunnes hoidettava alue on kokonaan peittynyt. Käytä 3-6 kertaa päivässä tai tarpeen mukaan. Suositellaan käytettäväksi aterioiden jälkeen ja ennen nukkumaanmenoa, jotta kalvon muodostuminen edistyisi ja geelin tarjoama helpotus lapsen vaivoihin pidentyisi.

Ainesosat

Korkeamolekylaarinen hyaluronihapon natriumsuola, ksylitoli, kalvon muodostukseen perustuvat apuaineet, mukoadhesiivinen polymeeri ja vesi.

Tuotetiedot

Pakkauskoko32 g
Brändi Aftamed
Markkinoija Navamedic
SKU 334686
EAN 7070844900029
Kategorioita