Arvio:
100% of 100

Apteekin Sana-sol Vahva monivitamiini 200 tabl

14,20 €
30 päivän alin hinta: 12,78 €
Vertailuhinta: 0.07 €/g

Apteekin Sana-sol Vahva Monivitamiini on 11 vitamiinia ja 7 kivennäisainetta sisältävä vahva ravintolisä aikuisille. Vahva Monivitamiini sisältää A-, D- C- ja B-vitamiineja sekä magnesiumia, rautaa, sinkkiä, kuparia, seleeniä ja jodia. A-, D-, C-, B6- ja B12-vitamiinit, foolihappo, rauta, sinkki, kupari ja seleeni edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa ja näin vahvistavat vastustuskykyä. C-vitamiini, B2-vitamiini, B3-vitamiini, B6-vitamiini, foolihappo, pantoteenihappo, magnesium ja rauta auttavat vähentämään väsymystä ja uupumista. 

Saatavilla

Arvostelut

5
  • Hinta-laatu kohdallaan

    Hyvä monivitamiini, jossa paljon kaikkea.

    Suosittelen

Tuotekuvaus

Käyttö:

Suositeltava vuorokausiannos aikuisille: 1 tabletti päivässä. Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.

Sisältö:

200 TABL./173 G

Huomioitavaa:

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.

Säilytyslämpötila:

Huoneenlämpö (+15C - +25C)

Ainesosat

Kivennäisaineet (magnesium, rauta, sinkki, kupari, jodi, seleeni), vitamiinit (C-vitamiini, niasiini, pantoteenihappo, B6-vitamiini, tiamiini, riboflaviini, A-vitamiini, foolihappo, D-vitamiini (D3), biotiini, B12-vitamiini), täyteaineet (mikrokiteinen selluloosa, silloitettu natriumkarboksimetyyliselluloosa), maltodekstriini,
pintakäsittelyaineet (hydroksipropyylimetyyliselluloosa, rasvahappojen magnesiumsuolat, hydroksipropyyliselluloosa, sellakka, polyetyleeniglykoli, rasvahappojen sakkaroosiesterit, talkki, karnaubavaha), maissitärkkelys, kosteudensäilyttäjä (glyseroli), riisitärkkelys, väri (rautaoksidit ja -hydroksidit)

Tuotetiedot

Pakkauskoko203 g
Päiväys 31.1.2026
Brändi Sana-Sol
Markkinoija Orkla Care
SKU 2208478
EAN 5702071504344
Kategorioita

Lisää tuotteita tuotemerkiltä Sana-Sol