APTEEKKI Hoitava nenäsuihke piparminttu 10 ml

Saatavilla
Vertailuhinta: 0.70 €/ml
6,99 €
30 päivän alin hinta: 6,89 €

Apteekki Hoitava nenäsuihke piparminttu on kosteuttava ja hoitava nenäsuihke kuiville ja vaurioituneille nenän limakalvoille. Sisältää seesamiöljyä sekä A- ja E-vitamiinia. Miedon raikas piparminttu tuntuu miellyttävältä nenäontelossa. Valmistettu Suomessa.

Kosteuttava ja hoitava nenäsuihke kuiville ja vaurioituneille nenän limakalvoille. Sisältää seesamiöljyä sekä A- ja E-vitamiinia. Miedon raikas piparminttu tuntuu miellyttävältä nenäontelossa. Valmistettu Suomessa.


Käyttötarkoitus: Apteekki Hoitava nenäsuihke kosteuttaa ja hoitaa nenän kuivia limakalvoja sekä edistää nenäontelon pintakudoksen uudistumista. Miedon raikas piparminttu tuntuu miellyttävältä nenäontelossa. Seesamiöljy kosteuttaa nenän limakalvoja tehokkaasti sekä ennaltaehkäisee limakalvojen kuivumista. A-vitamiini edistää nenäontelon pintakudoksen uudistumista auttaen ylläpitämään limakalvojen epiteelien normaalia toimintaa osallistumalla epiteelisolujen kasvuun ja erilaistumiseen. E-vitamiini on antioksidantti, joka suojaa epiteeli- eli pintasolukkoa.


Annostelu: Aikuisille ja yli 6-vuotiaille lapsille: 1-3 suihkausta kumpaankin sieraimeen 3 kertaa päivässä tai tarvittaessa.


Huomioitavaa: Soveltuu yli 6-vuotiaille. Älä käytä tuotetta, jos olet allerginen jollekin sen ainesosista.


Raskaus ja Imetys: Estettä käytölle raskauden ja imetyksen aikana ei ole, koska vaikutus nenän limakalvoilla on paikallinen ja elimistöön päätyvä A-vitamiinimäärä on valmisteessa kohtuullinen. Kosteuttavia nenäsuihkeita on saatavilla myös ilman A-vitamiinia ja piparminttuöljyä.


Säilytys: Säilytys huoneenlämmössä. Tuote säilyy avattuna parasta ennen päiväykseen asti.


Koko: 10 ml


Muut tiedot: Valmistettu Suomessa. CE-merkitty lääkinnällinen laite.

Seesamiöljy, A-vitamiini, E-vitamiini, piparminttuöljy.
Tuotetiedot
SKU 9229899
EAN 6418086101582
Brändi Apteekki
Markkinoija Medifon
Pakkauskoko10 ml
Tuoteryhmät

Lisää tuotteita tuotemerkiltä Apteekki