Arvio:
80% of 100

APTEEKKI Hoitava nenäsuihke piparminttu 10 ml

7,80 €
30 päivän alin hinta: 7,80 €
Vertailuhinta: 0.23 €/g

Apteekki Hoitava nenäsuihke piparminttu on kosteuttava ja hoitava nenäsuihke kuiville ja vaurioituneille nenän limakalvoille. Sisältää seesamiöljyä sekä A- ja E-vitamiinia. Miedon raikas piparminttu tuntuu miellyttävältä nenäontelossa. Valmistettu Suomessa.

Saatavilla

Arvostelut

4
  • Miellyttävä piparmintun tuoksu

    Tämä nenäsuihke toimii talven kuivattamille nenän limakalvoille. Tuoksu on raikas ja miedon piparminttuinen. Olen laittanut vain yhden suihkauksen kumpaankin sieraimeen. Jos laittaa kaksi niin öljymäinen tuote tuppaa valumaan. Kotimaisuus oli yksi valintaperusteista!

    Suosittelen
  • Ok tuote

    Hoitaa nenän limakalvoja, mutta vähän liian tymäkkä tuoksu.

Tuotekuvaus

Kosteuttava ja hoitava nenäsuihke kuiville ja vaurioituneille nenän limakalvoille. Sisältää seesamiöljyä sekä A- ja E-vitamiinia. Miedon raikas piparminttu tuntuu miellyttävältä nenäontelossa. Valmistettu Suomessa.


Käyttötarkoitus: Apteekki Hoitava nenäsuihke kosteuttaa ja hoitaa nenän kuivia limakalvoja sekä edistää nenäontelon pintakudoksen uudistumista. Miedon raikas piparminttu tuntuu miellyttävältä nenäontelossa. Seesamiöljy kosteuttaa nenän limakalvoja tehokkaasti sekä ennaltaehkäisee limakalvojen kuivumista. A-vitamiini edistää nenäontelon pintakudoksen uudistumista auttaen ylläpitämään limakalvojen epiteelien normaalia toimintaa osallistumalla epiteelisolujen kasvuun ja erilaistumiseen. E-vitamiini on antioksidantti, joka suojaa epiteeli- eli pintasolukkoa.


Annostelu: Aikuisille ja yli 6-vuotiaille lapsille: 1-3 suihkausta kumpaankin sieraimeen 3 kertaa päivässä tai tarvittaessa.


Huomioitavaa: Soveltuu yli 6-vuotiaille. Älä käytä tuotetta, jos olet allerginen jollekin sen ainesosista.


Raskaus ja Imetys: Estettä käytölle raskauden ja imetyksen aikana ei ole, koska vaikutus nenän limakalvoilla on paikallinen ja elimistöön päätyvä A-vitamiinimäärä on valmisteessa kohtuullinen. Kosteuttavia nenäsuihkeita on saatavilla myös ilman A-vitamiinia ja piparminttuöljyä.


Säilytys: Säilytys huoneenlämmössä. Tuote säilyy avattuna parasta ennen päiväykseen asti.


Koko: 10 ml


Muut tiedot: Valmistettu Suomessa. CE-merkitty lääkinnällinen laite.

Ainesosat

Seesamiöljy, A-vitamiini, E-vitamiini, piparminttuöljy.

Tuotetiedot

Pakkauskoko34 g
Päiväys 23.8.2025
Brändi Apteekki
Markkinoija Medifon
SKU 9229899
EAN 6418086101582
Tuoteryhmät

Lisää tuotteita tuotemerkiltä Apteekki