Arvio:
80% of 100

APTEEKKI Hoitava nenäsumute Dekspantenoli 25 ml

8,40 €
30 päivän alin hinta: 8,40 €
Vertailuhinta: 0.14 €/g

Apteekki hoitava nenäsumute Dekspantenoli on öljytön nenäsuihke kuiville ja vaurioituneille nenän limakalvoille. Rauhoittava ja kosteuttava vaikutus. Sisältää dekspantenolia (5 %), joka korjaa ja uudistaa nenän vaurioitunutta ja ärtynyttä limakalvoa. Soveltuu pitkäaikaiseen käyttöön iästä riippumatta. Käyttö on turvallista myös raskauden ja imetyksen aikana. Valmistettu Suomessa.

Saatavilla

Arvostelut

4
  • Kosteuttaa tosi hyvin. Ei kirvele. Helppo käyttää. Hyvä hinta.

    Suosittelen
  • Ei vielä kokeiltu.

Tuotekuvaus

Hoitava öljytön nenäsuihke kuiville ja vaurioituneille nenän limakalvoille. Rauhoittava ja kosteuttava vaikutus. Sisältää dekspantenolia (5 %), joka korjaa ja uudistaa nenän vaurioitunutta ja ärtynyttä limakalvoa. Soveltuu pitkäaikaiseen käyttöön iästä riippumatta. Käyttö on turvallista myös raskauden ja imetyksen aikana. Valmistettu Suomessa.


Käyttötarkoitus: Hoitava, kosteuttava ja rauhoittava nenäsuihke kuiville ja vaurioituneille nenän limakalvoille. Miellyttävä öljytön koostumus.


Annostelu: Aikuiset ja yli 2-vuotiaat lapset: tarvittaessa 1-2 suihkausta useita kertoja vuorokaudessa molempiin sieraimiin. Imeväisikäiset ja alle 2-vuotiaat lapset: 1 suihkaus/sierain enintään 2 kertaa päivässä.


Raskaus ja Imetys: Tuotetta voi käyttää raskauden ja imetyksen aikana.


Säilytys: Säilytys huoneenlämmössä. Tuote säilyy avattuna parasta ennen päiväykseen asti.


Koko: 25 ml


Muut tiedot: Valmistettu Suomessa. CE-merkitty lääkinnällinen laite.

Ainesosat

Dekspantenoli, dinatrium-EDTA (etyleenidiamiinitetraetikkahappo)-dihydraatti, bentsalkoniumkloridi, isotoninen puskuriliuos.

Tuotetiedot

Pakkauskoko60 g
Päiväys 31.3.2026
Brändi Apteekki
Markkinoija Medifon
SKU 9289816
EAN 6418086102374
Kategorioita

Lisää tuotteita tuotemerkiltä Apteekki