APTEEKKI Maitohappobakteeri+Boulardii 60 enterokaps

23,60 €
30 päivän alin hinta: 18,88 €
Vertailuhinta: 0.38 €/g

Apteekki Maitohappobakteeri+Boulardii on monipuolinen maitohappobakteerin ja hiivan yhdistelmävalmiste. Sopii myös vegaaneille. Valmistettu Suomessa.

Saatavilla

Tuotekuvaus

Monipuolinen maitohappobakteerin ja hiivan yhdistelmävalmiste. 1 kapseli sisältää maitohappobakteeri Lactobacillus rhamnosus GG:tä sekä S. Boulardii -hiivaa. Yhdessä kapselissa on 2,5 mrd. Lactobacillus rhamnosus GG maitohappobakteeria ja 250 mg S. Boulardii -hiivaa. Sopii myös vegaaneille. Valmistettu Suomessa.


Annostelu: Aikuisille ja lapsille 1-2 kapselia päivässä. Niellään runsaan nesteen kanssa. Ei pienille lapsille.


Sisältö: Suositeltu vuorokausiannos 1-2 kapselia sisältää: Saccharomyces boulardii 250-500 mg Lactobacillus rhamnosus GG 2,5-5 mrd


Huomioitavaa: Enterokapseli suojaa kapselin sisältöä mahalaukun happamilta olosuhteilta, joten kapseli liukenee vasta ohutsuolessa. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elintapoja. Suositeltua vuorokausiannosta ei tule ylittää. Ei sovellu immuunipuutospotilaille.


Raskaus ja Imetys: Tuotetta voi käyttää raskauden ja imetyksen aikana.


Säilytys: Säilytys huoneenlämmössä kosteudelta suojattuna. Ei pienten lasten näkyville eikä ulottuville.


Koko: 60 kapselia


Muut tiedot: Laktoositon, gluteeniton, vegaaninen. Ravintolisä. Valmistettu Suomessa.

Ainesosat

*Saccharomyces Boulardii, kapseli (hydroksipropyylimetyyliselluloosa, gellaanikumi, väriaineet: titaanidioksidi, rautaoksidi), *Lactobacillus rhamnosus GG, täyteaine (mikrokiteinen selluloosa), paakkuuntumisenestoaine (piidioksidi).

*Pääainesosat: EU

Tuotetiedot

Pakkauskoko62 g
Päiväys 12.8.2025
Brändi Apteekki
Markkinoija Medifon
SKU 9296009
EAN 6418086102466
Kategorioita

Lisää tuotteita tuotemerkiltä Apteekki