Arvio:
80% of 100

Apteq Nail Extra 11 ml

8,25 € 11,00 €
30 päivän alin hinta: 9,90 €
Vertailuhinta: 0.14 €/g
Tarjous voimassa 31.7.2024 asti

Apteq Nail Extra on nopea apu vauriotuneille kynsille. Se kovettaa kynsiä muodostamalla kovan, värittömän ja vettä läpäisemättömän kalvon, joka estää kynsien halkeilua ja liuskoittumista antaen niiden kasvaa vahvemmiksi ja pidemmiksi.

Saatavilla

Arvostelut

4
  • Toimii

    Ensimmäinen kynsien vahvistaja, joka tuntui vaikuttavan jo ensimmäisen käyttökerran jälkeen. Edellisillä kokelemillani ei ole ollut mitään tehoa.

  • Käytön jälkeen kynnet tuntuvat vahvemmilta ja eivät lohkeile yhtä paljon.

    Suosittelen
  • Lyhyen käytön jälkeen tyytyväinen tuotteeseen. Tätä pystyy kerrostamaan paremmin kuin tavallista lakkaa, tuntuu suojaavan kynttä hyvin. Odotan tästä apua herkästi lohkeileville kynsille ja uskon tilaavani tätä jatkossakin.

  • Hyvä

Tuotekuvaus

Apteq Nail Extran sisältämä hydrolysoitu kasviproteiini ja pii vahvistaa, suojaa ja ravitsee kynsiä. Aminohappojohdos toimii antioksidanttina ja suojaa hapettumisvaurioilta. Nail Extran sisältämä pehmittäjä parantaa kynnen joustavuutta ja ehkäisee näin halkeilua. Ei sisällä formaldehydiä eikä muita kynsiä värjääviä tai vaurioittavia kemikaaleja.

Apteq Nail Extra muodostaa kynnen päälle tasaisen sileän pinnan ja se on väritön. Sitä voidaan käyttää myös aluslakkana kynsilakan alla. Paras teho saavutetaan käyttämällä tuotetta Apteq Biotiini Extra ravintolisän kanssa.

Käyttöohje: Levitä kynsille kerran päivässä, kunnes kynnet vahvistuvat. Jatka käyttöä tarpeen mukaan. Värillisen kynsilakan alla käytettäessä levitä lakkaa yksi kerros. Jos haluat käyttää tuotetta kiiltävänä vahvistavana kynsilakkana, levitä lakkaa kaksi kerrosta. Poistetaan tarvittaessa asetonittomalla kynsilakanpoistoaineella.

Ainesosat

Ethyl Acetate, Butyl Acetate, Nitrocellulose, Adipic Acid/Neopentyl Glycol/Trimellitic Anhyride Copolymer, Isosorbide Dicaprylate/Caprate, Alcohol, N-Butyl Alcohol, Etocrylene, Aqua, Hexanal, Methylpropanediol, Dimethyl Oxobenzo Dioxasilane, Methylthiopropylamido Acetyl Methionine, Trimethylpentanediyl Dibenzoate, Hydrolyzed Vegetable Protein Pg-Propyl Silanetriol, Biotin, CI 60725, Phenoxyethanol, EDTA, Potassium Sorbate.

Tuotetiedot

Pakkauskoko58 g
Brändi Apteq
Markkinoija Fennogate Oy
SKU 9238127
EAN 6430043690632
Kategorioita

Lisää tuotteita tuotemerkiltä Apteq