Aptus Attapectin 30 tabl

14,80 €
30 päivän alin hinta: 14,80 €
Vertailuhinta: 0.27 €/g

Kivennäisrehuvalmiste koiran ja kissan tilapäisiin ruoansulatushäiriöihin.

Saatavilla

Tuotekuvaus

Attapectin rauhoittaa mahan toimintaa. Sen vaikuttavat aineet, attapulgiittisavi ja pektiini, auttavat nopeasti akuuteissa ruoansulatuskanavan oireissa. Attapulgiitti sitoo itseensä bakteerimyrkkyjä ja suolistokäymisen tuotteita ja kuljettaa ne ruoansulatuskanavan läpi. Pektiini, joka on peräisin omenoista ja sitrushedelmistä, on geeliytyvä kuitu, joka muodostaa suojaavan kalvon ärtyneille ruoansulatuskanavan pinnoille. Mikäli kolmen päivän kuuri ei ole auttanut, on otettava yhteyttä eläinlääkäriin. Attapectin voi sitoa itseensä samanaikaisesti annettuja lääkeaineita ja siten estää niiden vaikutuksen. Attapectin annetaan kolmen tunnin kuluttua lääkkeen antamisen jälkeen.


Käyttöohje: Käytetään koirien ja kissojen tilapäisiin ruoansulatushäiriöihin. Samanaikaisesti eläimelle on annettava riittävästi nestettä (vähintään 0,5–1 dl/kg/päivä), vettä tai mieluiten elektrolyyttijuomaa (esimerkiksi Aptus Nutrisal). Nestetarve kasvaa, jos eläin oksentelee tai sillä on löysä vatsa.


Annostus: Painon mukainen annos 2–3 kertaa päivässä (8-12 tunnin välein) 2–3 päivän ajan.

Koira: alle 10 kg 1 tabl., 10–20 kg 1–2 tabl., yli 20 kg 2–3 tabl. Kissa: 1 tabl.


Annetaan suoraan suuhun tai ruokaan sekoitettuna. Tabletin voi tarvittaessa murskata ja sekoittaa pieneen määrään vettä. Eläinlääkäriin on otettava yhteyttä, jos lemmikillä on alilämpöä, kuumetta, veristä ulostusta, kipuja, kouristuksia tai jos häiriötila jatkuu yli kolme vuorokautta. Mikäli eläin on pentu, ikääntynyt tai sillä on jokin krooninen sairaus, tilannetta seurataan päivittäin ja otetaan yhteyttä eläinlääkäriin.


Säilytys: Huoneenlämmössä (15–25 °C). Ei lasten eikä eläinten ulottuville.
Pakkaus: 30 tabl. (21 g).

Ainesosat

Attapulgiitti 46 %, pektiini 9 %, gelatiini (sika), maissitärkkelys, magnesiumstearaatti.


Ravintoaineet: Raakavalkuainen 0,4 %, raakarasva 0,1 %, raakakuitu 23,7 %, epäorgaaninen aines 41,3 %, kalsium (Ca) 2,2 mg/g, natrium (Na) < 0,1 mg/g, fosfori (P) < 0,1 mg/g, magnesium (Mg) 22 mg/g. 


Tekniset lisäaineet: Mikrokiteinen selluloosa. Yksi tabletti painaa 0,7 g.

Tuotetiedot

Pakkauskoko54 g
Brändi Aptus
Markkinoija Orion
SKU 322386
EAN 6432100113054
Tuoteryhmät

Lisää tuotteita tuotemerkiltä Aptus