Avene Extremely Gentle Cleanser 200 ml

30 päivän alin hinta: 13,44 €
Tuote on poistunut myynnistä

Avène Extremely Gentle Cleanser on kasvojen puhdistusaine erittäin herkälle iholle.

Avène Extremely Gentle Cleanser on kasvojen puhdistusaine erittäin herkälle iholle. Se poistaa myös vesiliukoisen silmämeikin. Kaikki tuotteen sisältämät raaka-aineet ovat erittäin hyvin siedettyjä. Ei sisällä hajusteita tai väriaineita.


Kevyt, täysin öljytön koostumus, joka soveltuu kaikille ihotyypeille. Ei tarvitse huuhdella. HAJUSTEETON. Allergia- , iho- ja astmaliiton Allergiatunnus.


KÄYTTÖ

Käytä Avène Extremely Gentle Cleanser -puhdistusainetta erittäin herkän ihon kasvojen puhdistukseen aamuin illoin. Sopii myös silmämeikin puhdistukseen. Levitä puhdistusainetta silmäluomille, ripsille ja kasvoille hellävaraisesti pyörivin liikkein. Pyyhi pois kasvopaperilla tai vanulla hankaamatta liikaa. Toista käsittely tarvittaessa. Puhdistusainetta ei tarvitse huuhdella pois vedellä, mikäli vesijohtovesi ärsyttää ihoasi. Parhaan hoitotuloksen saat, kun täydennät puhdistuksen Avène Thermal Spring Water -terveyslähdevesisuihkeella ja levität iholle lopuksi rauhoittavan Avène Skin Recovery Cream -hoitovoiteen.

AVENE THERMAL SPRING WATER (AVENE AQUA), CETEARYL, ALCOHOL, SERINE, CETRIMONIUM BROMIDE, COCO-GLUCOSIDE, DIPOTASSIUM PHOSPHATE, DISODIUM EDTA, DISODIUM PHOSPHATE, o-PHENYLPHENOL, SODIUM CETEARYL SULFATE, WATER (AQUA).


Tuotteen koostumus voi muuttua. Tarkistathan ainesosat aina pakkauksesta.
Tuotetiedot
SKU 9257388
EAN 3282779335188
Brändi Avene
Markkinoija Pierre Fabre
Pakkauskoko200 ml
Tuoteryhmät

Lisää tuotteita tuotemerkiltä Avene