Kasvojen puhdistus

Suodata
Rajaa:
Tuoteryhmä
Aseta nousevaan järjestykseen
Sivu

1-24 / 271

Tilaamasi tuotteet

Aseta nousevaan järjestykseen
Sivu

1-24 / 271

Tilaamasi tuotteet

Kasvojen puhdistus

Kasvojen huolellinen puhdistaminen aamuin illoin on tärkeä osa terveen ja hyvinvoivan ihon ylläpitämistä. Esimerkiksi meikki ja muut ulkoiset epäpuhtaudet tulisi puhdistaa kasvoilta joka ilta. Onneksi puhdistukseen löytyy monenlaisia vaihtoehtoja, eri ihotyypeille ja monenlaisiin mieltymyksiin. Jokapäiväisiä puhdistusaineita on saatavilla erilaisissa muodoissa: puhdistusvaahdot, puhdistusnesteet, puhdistusöljyt, sekä puhdistusvoiteet ja -geelit. 

 

Olo-apteekin valikoimasta löydät itsellesi muun muassa hellävaraisia, yleispuhdistavia ja erityisesti meikin poistoon tarkoitettuja ihonpuhdistustuotteita. Parhaan tuloksen saat aina kokeilemalla erilaisia tuotteita, kunnes löydät omalle ihollesi ja ihotyypillesi parhaiten sopivan tuotteen, olipa kyseessä kasvovesi, geeli, vaahto tai jokin muu puhdistava tuote. Tutustu Olo-apteekin monipuoliseen valikoimaan tuotteita kasvojen puhdistukseen ja löydä omat suosikkisi sekä uudet tuttavuudet. Mukana valikoimassa on lukuisia kotimaisia tuotteita ja merkkejä sekä täysin vegaanisia puhdistusaineita ja luonnonkosmetiikkaa. 

 

Voiteet ja geelit kasvojen puhdistukseen

Koska erityisesti kasvoille tarkoitettuja puhdistustuotteita on useassa eri muodossa, kannattaa valita juuri omalle iholle sopiva tuotetyyppi. Puhdistusvaahdot ovat kevyitä ja usein suositeltuja ihmisille, joilla on herkkä iho. Puhdistusvoiteet ja -geelit on usein suunnattu rasvoittuvalle iholle. 

 

Ihoasi puhdistava kasvojen puhdistusvaahto syväpuhdistaa ihohuokoset ja tekee ihostasi kirkkaamman. Lisäksi hyvä puhdistusvaahto myös poistaa kasvoille levitetyn meikin tehokkaasti ja kasvojen ihoa kuivattamatta. Monet puhdistusnesteet sopivat hyvin esimerkiksi kiireisille ihmisille, sillä kaikkien tuotteiden käyttöön ei tarvita edes vettä. 

 

Kosteutettu ja terve iho kasvojen puhdistusöljyllä

Samalla kun puhdistusvoiteet- ja geelit sopivat erityisesti rasvoittuvalle iholle, kasvoille tarkoitetut puhdistusöljyt ovat omiaan kuivalle ja atooppiselle iholle, ja voivat myös auttaa raskaan meikin poistossa. Laadukas ja ravinteikas puhdistusöljy hellii ja suojaa ihoasi sekä jättää kasvot puhtaiksi, pehmeiksi ja lempeästi hoidetuiksi. 

 

Puhdistusöljyt voivat soveltua myös silmänympärysiholle ja huulille, tehden niistä monikäyttöisen vaihtoehdon kasvojen ihon puhdistukseen ja meikinpoistoon. Varo kuitenkin tuotteen joutumista silmiin ja tarkista aina tuotteen käyttöohjeet ja muut tiedot ennen aineen levittämistä kasvoille. Tarkemmat tiedot sekä tuotteiden ainesosat esimerkiksi Olo-apteekin kasvojen puhdistustuotteista löydät tuotteiden omilta sivuilta.

 

Kasvojen puhdistus kätevällä palasaippualla

Pullossa tai tuubissa tulevien vaahtojen, puhdistusnesteiden ja öljyjen lisäksi kasvojen puhdistus onnistuu palasaippuan avulla. Esimerkiksi virolaisen Nurme-merkin käsintehdyt palasaippuat soveltuvat vartalon pesemisen lisäksi kasvoille. Erilaisille ihotyypeille tarkoitettujen palasaippuoiden joukosta löytyy omat tuotteensa niin kuivalle kuin herkällekin iholle. Mukana on myös saippuoita erityisesti miesten iholle ja kasvojen puhdistukseen. Saippuoiden runsaasti vaahtoava koostumus soveltuu jokapäiväiseen kasvojen ja muun ihon puhdistukseen. 

 

Myös kotimaiset luonnollisista ainesosista valmistetut Luonkos-öljypuhdistuskakut ovat erinomainen tuote kasvojen iholle. Puhdistuskakun monipuolinen koostumus puhdistaa ihon tehokkaasti, tasapainottaa ja hoitaa ihoa sekä soveltuu myös meikin poistoon. Nämä merkit ja paljon muuta kasvojen puhdistukseen löydät Olo-apteekin verkkokaupasta.

 

Kasvojen kuorinta

Olo-apteekista voit valita myös omille kasvoillesi sopivat tuotteet kasvojen kuorintaan. Hellävarainen ja tehokas kuorintavoide on loistava tapa syväpuhdistaa kasvojen ihoa, jolloin lopputuloksena on säteilevä ja nuorekkaampi iho. Tehokas kasvoille levitettävä kuorintanaamio poistaa kuollutta ihosolukkoa, tekee ihostasi sileämmän ja edistää kasvojen ihon solujen uusiutumista sekä elpymistä. Jos ihollasi on taipumus epäpuhtauksiin, kuten finneihin ja näppylöihin, kokeile kuorivaa puhdistusgeeliä ja sano hyvästit kasvojen epäpuhtauksille.

 

Kasvo- ja misellivedet

Kasvojen puhdistuksen ja pesun jälkeen on hyvä käyttää kasvoille levitettävää kasvovettä. Kasvot altistuvat monenlaiselle päivän aikana, mutta voit parantaa kasvojesi ihon kuntoa ihollesi sopivalla kasvovedellä. Kasvovesi myös tehostaa muiden hoitotuotteiden imeytymistä. Ota siis kaikki hyöty irti kaikista hoitotuotteista ja lisää kätevä kasvovesi osaksi ihonhoitorutiiniasi. Hyvä esimerkki kasvovedestä on muun muassa korealaisen Whamisan huippusuosittu, syväkosteuttava Toner Deep Rich -kasvovesi.

 

Kannattaa ehdottomasti tutustua myös miselliveteen, kun haluat tehokasta puhdistusta kasvoillesi. Misellivesi sisältää nimensä mukaan misellejä eli molekyylejä, jotka sitovat ihon pinnalta likaa ja epäpuhtauksia. Misellivesi on samankaltainen tuote kuin kasvovesi, mutta niissä on yksi tärkeä ero: misellivesi puhdistaa, kun kasvovesi puolestaan kosteuttaa ihoa. Tutustu kasvo- ja misellivesiin Olo-apteekin verkkokaupassa ja löydä omaan tarkoitukseesi sopivat tuotteet.

 

Huolenpitoa aamuin illoin Olo-apteekin tuotteilla

Pidä huolta ihosi puhtaudesta ja hyvinvoinnista koko päivän ajan panostamalla monipuoliseen ja toimivaan ihonhoitorutiiniin. Tähän kuuluvat tietysti laadukkaat ja luotettavat tuotteet kasvojen puhdistukseen, joilla pidät ihosi kauniin puhtaana. Tutustu Olo-apteekin valikoimaan verkkokaupassa ja tilaa puhdistustuotteet kasvoille kätevästi netistä.