Babyhaler 1 kpl astma-apuväline

Saatavilla
Vertailuhinta: 31.00 €/kpl
31,00 €
Tilanjatke lapselle inhaloitavan astmalääkkeen annostelua helpottamaan.

Käyttötarkoitus:
Sopii yhdessä Seretide evohaler, Flixotide evohaler, serevent evohaler ja Ventoline evohaler inhalaatiosumutteiden kanssa.
Annostelu:
Lue käyttöohjeet ennen käyttöä ja noudata ohjeita huolellisesti.

Babyhaler

Vaivaavatko lastasi astmaoireet, kuten hengenahdistus ja yskä? Babyhaler-tilanjatkeet sopivat lasten ja vauvojen inhaloitavien astmalääkkeiden annosteluun. Alla kerromme lisää siitä, mitä Babyhaler ja tilanjatkeet ovat, ja miten lasten astmaa tutkitaan ja hoidetaan. 

Mikä on Babyhaler?

Babyhaler on astmalääkkeiden annostelua helpottava tilanjatke, joka on suunniteltu käytettäväksi lasten ja vauvojen astman hoitoon. Tilanjatkeen idea on auttaa astmalääkkeen perille menemisessä. Tilanjatkeen myötä lapsi voi hengittää normaalisti astmalääkettä inhaloidessaan, eivätkä keuhkojen tyhjennys ja sisäänhengitystekniikka ole niin kriittisiä kuin ilman tilanjatketta annosteltaessa.

Miten Babyhaleria käytetään?

Tilanjatketta käytettäessä astmalääke aerosoli aluksi ravistellaan ja kiinnitetään tilanjatkeeseen. Seuraavaksi lääkeannos vapautetaan tilanjatkeeseen. Tilanjatke käännetään vaakatasoon, suu ja nenä asetetaan suu-nenäkappaleelle ja hengitetään syvään sisään hitaasti ja rauhallisesti. Lasten tilanjatkeet, kuten Babyhaler, peittävät suun ja nenän ja ne on suunniteltu niin, että lääke kulkeutuu keuhkoihin myös normaalin hengityksen aikana, mikäli syvään hengittäminen ei onnistu. 


Osa astmalääkkeistä saattaa jäädä hampaiden pintaan. Tämän vuoksi suuhygieniasta huolehtiminen on tärkeää. Huuhtele suu astmalääkkeiden ottamisen jälkeen, pese hampaat kahdesti päivässä ja käytä ksylitolituotteita, kuten pastilleja, päivän aikana.


Babyhaler sopii käytettäväksi yhdessä seuraavien inhaloitavien astmalääkkeiden kanssa: Seretide evohaler, Flixotide evohaler, serevent evohaler ja Ventoline evohaler. Annostele lääke aina lastasi hoitavan lääkärin ohjeiden mukaan.

Kuinka lasten ja vauvojen astmaa tutkitaan ja hoidetaan?

Astmassa keuhkoputket ovat tulehtuneet, limaiset, turvonneet ja ahtaat. Erilaiset infektiot ja allergeenit voivat entisestään hankaloittaa tilannetta. Astman oireita lapsilla ovat yskänpuuskat, pitkittynyt yskä, hengitysvaikeus ja vinkuva uloshengitys. Kaikkia oireita ei välttämättä ole kaikilla. Mikäli lapsella on yllä kuvattuja oireita, on hyvä hakeutua lastenlääkärin tutkittavaksi. 


Lääkäri voi tutkia lasta lapsen iästä riippuen erilaisilla kotona ja vastaanotolla tehtävillä puhalluskokeilla sekä erityisillä lasten astman tutkimiseen suunnitelluilla oskillometreillä. Usein astmaselvittelyjen ohessa selvitetään myös allergiataipumus, sillä monilla astmaatikoilla on myös allergioita, jotka voivat provosoida astmaoireita.


Astman hoidossa keskeistä on keuhkojen tulehduksen hallitseminen. Astmaa voidaan hoitaa keuhkoputkien tulehdusta hillitsevällä kortisonilla sekä niitä avaavilla lääkkeillä. Lisäksi saatetaan käyttää allergialääkkeitä, mikäli lapsella on samanaikaista allergiaa. Astman hoitoa tukee myös yleisestä kunnosta liikunnalla ja terveellisillä elintavoilla huolehtiminen.

Kirjoita arvostelu
Olet arvostelemassa:Babyhaler 1 kpl astma-apuväline
Arviosi
Tuotetiedot
SKU 1039700
EAN 7046262395334
Markkinoija GlaxoSmithKline Oy
Brändi Babyhaler
Pakkauskoko 1 kpl
Kategoriat