Babyhaler 1 kpl astma-apuväline

31,00 €
30 päivän alin hinta: 31,00 €
Vertailuhinta: 0.11 €/g

Tilanjatke lapselle inhaloitavan astmalääkkeen annostelua helpottamaan.

Saatavilla

Tuotekuvaus

Sopii yhdessä Seretide evohaler, Flixotide evohaler, serevent evohaler ja Ventoline evohaler inhalaatiosumutteiden kanssa.


Babyhaler

Vaivaavatko lastasi astmaoireet, kuten hengenahdistus ja yskä? Babyhaler-tilanjatkeet sopivat lasten ja vauvojen inhaloitavien sumutteiden annosteluun. Alla kerromme lisää siitä, mitä Babyhaler ja tilanjatkeet ovat, ja miten lasten astmaa tutkitaan ja hoidetaan. 

Mikä on Babyhaler?

Babyhaler on astmasumutteiden annostelua helpottava tilanjatke, joka on suunniteltu käytettäväksi lasten ja vauvojen astman hoitoon. Tilanjatkeen idea on auttaa astmasumutteen perille menemisessä. Tilanjatkeen myötä lapsi voi hengittää normaalisti astmasumutetta inhaloidessaan, eivätkä keuhkojen tyhjennys ja sisäänhengitystekniikka ole niin kriittisiä kuin ilman tilanjatketta annosteltaessa.

Miten Babyhaleria käytetään?

Tilanjatketta käytettäessä sumuteaerosoli aluksi ravistellaan ja kiinnitetään tilanjatkeeseen. Seuraavaksi annos vapautetaan tilanjatkeeseen. Tilanjatke käännetään vaakatasoon, suu ja nenä asetetaan suu-nenäkappaleelle ja hengitetään syvään sisään hitaasti ja rauhallisesti. Lasten tilanjatkeet, kuten Babyhaler, peittävät suun ja nenän ja ne on suunniteltu niin, että lääke kulkeutuu keuhkoihin myös normaalin hengityksen aikana, mikäli syvään hengittäminen ei onnistu. 


Osa astmasumutteista saattaa jäädä hampaiden pintaan. Tämän vuoksi suuhygieniasta huolehtiminen on tärkeää. Huuhtele suu astmasumutteiden ottamisen jälkeen, pese hampaat kahdesti päivässä ja käytä ksylitolituotteita, kuten pastilleja, päivän aikana.


Babyhaler sopii käytettäväksi yhdessä seuraavien inhaloitavien sumutteiden kanssa: Seretide evohaler, Flixotide evohaler, serevent evohaler ja Ventoline evohaler. Noudata aina annostelussa hoitavan lääkärin ohjeita.

Kuinka lasten ja vauvojen astmaa tutkitaan ja hoidetaan?

Astmassa keuhkoputket ovat tulehtuneet, limaiset, turvonneet ja ahtaat. Erilaiset infektiot ja allergeenit voivat entisestään hankaloittaa tilannetta. Astman oireita lapsilla ovat yskänpuuskat, pitkittynyt yskä, hengitysvaikeus ja vinkuva uloshengitys. Kaikkia oireita ei välttämättä ole kaikilla. Mikäli lapsella on yllä kuvattuja oireita, on hyvä hakeutua lastenlääkärin tutkittavaksi. 


Lääkäri voi tutkia lasta lapsen iästä riippuen erilaisilla kotona ja vastaanotolla tehtävillä puhalluskokeilla sekä erityisillä lasten astman tutkimiseen suunnitelluilla oskillometreillä. Usein astmaselvittelyjen ohessa selvitetään myös allergiataipumus, sillä monilla astmaatikoilla on myös allergioita, jotka voivat provosoida astmaoireita.


Astman hoidossa keskeistä on keuhkojen tulehduksen hallitseminen. Astman hoidosta kannattaa keskustella lääkärin kanssa. Astman hoitoa tukee myös yleisestä kunnosta liikunnalla ja terveellisillä elintavoilla huolehtiminen.

Tuotetiedot

Pakkauskoko272 g
Päiväys 31.8.2028
Brändi Babyhaler
Markkinoija GlaxoSmithKline
SKU 1039700
EAN 7046262395334
Kategorioita