Belladot Cleansing Gel puhdistusgeeli 100 ml

Saatavilla
13,70 €
Rating:
100% of 100

Belladot puhdistusgeeli Belladot-tuotteidesi puhdistamiseen. Sisältää alkoholia ja sopeutuu useimpien materiaalien kanssa käytettäväkjsi. Jättää jälkeensä miedon hajustetun tuoksun.

Pari pisaraa riittää Belladot-tuotteidesi puhdistamiseen ja auttaa niitä pysymään uudenveroisina pitkään. Pese ensin saippualla ja vedellä ohjeiden mukaisesti, kuivaa se sitten antibakteerisella puhdistusgeelillämme.

Seksileluissa on mikroskooppisia epätasaisuuksia. Bakteerit kerääntyvät niihin, ellei leluja puhdisteta kunnolla. Sisältää alkoholia ja sopeutuu useimpien materiaalien kanssa käytettäväksi. Jättää miedon hajustetun tuoksun.

Belladot Cleansing geeli sisältää glyseriiniä, joka kosteuttaa lelun. Se on monella tapaa hyödyllistä. Se tekee muun muassa lelun pinnasta sileän ja mukavan tuntuisen. Tärkeintä on kuitenkin ehkäistä materiaalin kuivuminen. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että säännöllinen käsittely Cleansing geelillä tekee lelusta paremman tuntuisen ja antaa sille pidemmän eliniän.

Lelut ja apuvälineet tulee aina säilyttää niiden mukana tulevassa säilytyspussissa, jotteivät lika, UV-valo ja kuivuminen pääse vaikuttamaan tuotteeseen.

 Alumiinipullo käytännöllisellä pumpulla 100 ml

Kirjoita arvostelu
Olet arvostelemassa:Belladot Cleansing Gel puhdistusgeeli 100 ml
Arviosi

Aqua, alcohol denat, isopropyl alcohol, glycerin, acrylates/C10-30, alkyl acrylate crosspolymer, parfum, triethanoloamine, T-butyl alcohol, denatonium benzoate.


Tuotteen koostumus voi muuttua. Tarkistathan ainesosat aina pakkauksesta.

Tuotetiedot
SKU 9237643
EAN 7350033083567
Markkinoija Mawe Trading
Brändi Belladot
Kategoriat