Arvio:
95% of 100

Bellavita yövoide 75g hajusteeton

13,30 €
30 päivän alin hinta: 10,64 €
Vertailuhinta: 0.18 €/g

A-vitamiinia sisältävä hajusteeton voide, jossa on rasvaisempi voidepohja. Elvyttää ja ravitsee kuivaa ihoa antaen sille kimmoisuutta ja joustavuutta. Voitele säännöllisesti kasvot, kaula ja dekolteealue, jossa voide ylläpitää ihon hehkua ja nuorekkuutta.

Saatavilla

Arvostelut

4.8
 • Kuivalle iholle talvi aikaan todella hyvä

  Suosittelen
 • Ihan paras!

  Suosittelen
 • Toimii tosi kuivalle iholle

  Olen käyttänyt pitkään enkä ole korvaavaa tuotetta löytänyt. Ihoni oireilee kuivana ja kirvelevänä pakkasilla ja kovilla helteillä. Tämä tuote rasvaisuudenkin puolesta auttaa siihen ongelmaan. Kasvojen kiiltely yöaikaan ei haittaa. Lisäbonuksena A-vitamiinin väitetään vähentävän ikääntymisen merkkejä.

  Suosittelen
 • Todella pehmeä iho aamulla

 • Huippu, hajusteeton tuote

  Reilusti kosteuttava, luottotuote.

  Suosittelen
 • Etenkin keskuslämmitysaikaan ja talvella ihoni kaipaa kunnolla rasvaista voidetta. Tätä voi käyttää vaikka kuureittain, ja se auttaa minua paremmin kuin kalliit merkkivoiteet. Yöllä rasvaisuus ei haittaa, päin vastoin se saa rauhassa tehdä tehtävänsä. Hajustamattomuus ehdoton plussa.

  Suosittelen
 • Auttaa kuivaan ihoon

  Omaan todella kuivaan ihoon auttaa hyvin illalla laitettaessa, mutta aamuun asti ei "pelasta". koostumuksesta ja hajusteettomuudesta plussaa!

  Suosittelen
 • Ihanasti kosteuttava

  Talven kuivattamalle iholle ihanan kosteuttava yövoide, suosittelen!

  Suosittelen

Tuotekuvaus

Lyhyt tuotekuvaus:

A-vitamiinia sisältävä hajusteeton voide, jossa on rasvaisempi voidepohja. Elvyttää ja ravitsee kuivaa ihoa antaen sille kimmoisuutta ja joustavuutta. Voitele säännöllisesti kasvot, kaula ja dekolteealue, jossa voide ylläpitää ihon hehkua ja nuorekkuutta.

Käyttötarkoitus:

A-vitamiini auttaa silottamaan ryppyjä ja juonteita sekä vaikuttaa UV-säteilyn aiheuttamiin valovaurioihin häivyttäen iholäiskiä

Annostelu:

Voitele säännöllisesti kasvot, kaula ja dekolteealue. Laita joka ilta voidetta puhdistetulle iholle.

Ainesosaluettelo:

AQUA, PARAFFINUM LIQUIDUM, ISOPROPYL MYRISTATE, CERA ALBA, PETROLATUM, SORBITAN SESQUIOLEATE, BAKUCHIOL, RETINOL, BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER, ETHYLHEXYLGLYCERIN, POLYSORBATE, PHENOXYETHANOL, BHT, BHA

Huomioitavaa:

Tärkeä tietää retinolivoiteista

Tehonsa vuoksi retinoli voi aiheuttaa aluksi ihoreaktioita kuten ihon punoitusta ja kuivuutta. Kun aloitat A-vitamiinivoiteen käytön:

 • Käytä voidetta joka toinen tai kolmas ilta
 • Sekoita joukkoon kosteuttavaa perusvoidetta
 • Lisää käyttökertoja vähitellen
 • Ihon reaktioita on hyvä seurata käytön aikana, sillä käyttökertoja saattaa joutua harventamaan esimerkiksi vuodenaikojen vaihtelun mukaan.
Raskaus ja Imetys:

Ei sovi raskaana oleville ja imettäville.

Säilytys:

Huoneenlämpö

Koko:

75g

Muut tiedot:

Tutustu myös www.bellavita.fi

Ainesosat

aqua, paraffinum liquidum, isopropyl myristate, cera alba, petrolatum, sorbitan sesquioleate, bakuchiol, retinol, butyrospermum parkii butter, ethylhexylglycerin, polysorbate, phenoxyethanol, bht, bha


A-vitamiinia (retinolia) sisältävä hajusteeton voide, jossa on rasvaisempi voidepohja. Elvyttää ja ravitsee kuivaa ihoa antaen sille kimmoisuutta ja joustavuutta. Voitele säännöllisesti kasvot, kaula ja dekolteealue, jossa voide ylläpitää ihon hehkua ja nuorekkuutta. Retinolipitpoisuus 0,15% (4999 IU).

Tuotetiedot

Pakkauskoko75 g
Päiväys 31.8.2025
Brändi Bellavita
Markkinoija Orion
SKU 9298506
EAN 6432100012463
Tuoteryhmät

Lisää tuotteita tuotemerkiltä Bellavita