Bepanthen

Suodata
Rajaa:
Ominaisuudet
Suojakerroin
Käyttäjä
Aseta nousevaan järjestykseen
 1. BEPANTHEN 50 mg/g 30 g voide
  7,56 € 8,49 €
 2. Bepanthen Eye Silmätipat 10 ml pullo
  Arvio:
  88%
  15,00 €
 3. BEPANTHEN 50 mg/g 100 g voide
  17,78 € 19,98 €
 4. Bepanthen SensiCalm (Anti-Exem) 50 g
  Arvio:
  93%
  13,68 € 15,20 €
 5. Bepanthen Eye silmätipat moniannospullo 2x10 ml
  Arvio:
  91%
  24,70 €
 6. BEPANTHEN 50 mg/g 30 g emulsiovoide
  8,07 € 8,49 €
 7. Bepanthen Anti-Scar 20 g geeli
  Arvio:
  95%
  22,60 €
 8. Bepanthen Eye silmätipat 40 kpl
  21,10 €
 9. BEPANTHEN 50 mg/g 100 g emulsiovoide
  18,98 € 19,98 €
 10. BEPANTHEN 100 mg 20 fol imeskelytabletti
  10,36 € 10,90 €
 11. Bepanthen Eye Silmätipat 20x0,5 ml
  12,20 €
Aseta nousevaan järjestykseen

Bepanthen

Bepanthen tarjoaa hellän avun koko perheen erilaisiin ihonhoidon tarpeisiin: vauvan ihonhoitoon, ihottumiin, pieniin haavoihin, arpiin sekä auringolle herkälle iholle. Bepanthenilta löydät helpotusta myös kuiville silmille, joiden aiheuttajana voi olla vaikkapa tuulinen sää, kuiva sisäilma, piilolinssit, perinnöllisyys tai intensiivinen työskentely näyttöpäätteellä. Bepanthen Eye silmätipat auttavat säilyttämään silmiesi kosteuden ja suojaavat silmiä, jotta ne eivät ärtyisi lisää.

Vuodesta 2005 lähtien Bepanthenia on markkinoinut Bayer. Nyt löydät rakastetut Bepanthen-tuotteet myös meiltä Olo-apteekista.

Bepanthen-voiteet suomalaisten luottotuotteita

Monikäyttöiset ja hellävaraiset Bepanthen-voiteet ovat tuttu näky suomalaisten peilikaapeissa. Niillä hoidetaan pieniä haavereita, helpotetaan kuivan ihon oloa, uudistetaan ja ravitaan ärtynyttä ja halkeilevaa ihoa sekä hoidetaan ja ehkäistään vaippaihottumaa. Bepanthen-voiteet vastaavat luotettavasti ihomme tarpeita, sillä ne on kehitetty tarkassa yhteistyössä ihotautilääkäreiden kanssa. Voiteet eivät sisällä säilöntä-, väri- tai hajusteaineita.

Bepanthen Anti-Exem Creme

Toisinaan ihomme kärsii atooppisesta tai muunlaisesta ihottumasta, allergisista reaktioista, kuivuudesta tai muusta ärsytyksestä. Nämä puolestaan aiheuttavat häiritseviä vaivoja, kuten kutinaa, punoitusta ja turvotusta. Kun tunnemme vastustamatonta halua raapia ihoa, vaurioitamme sitä entisestään. Tällaisissa tapauksissa avuksi on kortisoniton Bepanthen Anti-Exem Creme, joka on kehitetty helpottamaan punoituksia ja kutinan tunnetta ihon sarveiskalvoa elvyttävän vaikutuksensa kautta.

Arpia ja niiden tuntemuksia lieventämään

Bepanthen Anti-Scar -arpigeeli ehkäisee punoittavan ja kohollaan olevan arven muodostumista, kun iholla oleva haava on umpeutunut. Arpiin liittyy usein punoitusta, kutinaa ja kireyttä, joita Bepanthen Anti-Scar -arpigeelillä voidaan tehokkaasti vähentää. Mikäli arpi on ehtinyt jo muodostua, sitä voidaan myös auttaa tasoittamaan ja pehmentämään Bepanthenin arpigeelillä.

Tärkeimpänä ainesosana B5-provitamiini

Yhteistä aivan kaikille Bepanthen-tuotteille on niiden sisältämä dekspantenoli eli B5-provitamiini. Iho tarvitsee dekspantenolia – tätä “ihovitamiiniksikin” kutsuttua ainetta – pysyäkseen terveenä ja kyetäkseen uudistumaan kunnolla. B5-provitamiini edistää solujen jakaantumista ja liikettä, tukee ihon lipidituotantoa, kiihdyttää kudosten kasvua, lievittää tulehdusta ja parantaa pinnallisia iho- ja limakalvovaurioita. Kaikkien näiden toimintojen kautta se myös ylläpitää ja lisää ihon pehmeyttä sekä ihon kykyä säilyttää kosteutta.