Arvio:
95% of 100

Bepanthen Anti-Scar 20 g geeli

22,60 €
30 päivän alin hinta: 22,60 €
Vertailuhinta: 0.38 €/g

Bepanthen Anti-Scar –arpigeeli ehkäisee punoittavan ja kohollaan olevan arven muodostumista.

Saatavilla

Arvostelut

4.8
 • Toimii

  Itselläni taipumusta koviin keloidiarpiin. Rannekanavaleikkauksen jälkeen aloitin tämän käytön tikkien poiston jälkeen, kahdesti päivässä, lisäksi leikkauksen jälkeen ohjatut arven venyttelyt 3 kk ajan tämän geelin lisäksi. Arven paraneminen yllätti. Osa toki arven hieronnasta johtuvaa, mutta geeli kyllä piti myös arven kosteutettuna ja edisti paranemista. Arpi on pehmeämpi ja vaaleampi kuin odotin. Varmasti käytän, kun toinenkin ranne kohta leikataan.

  Suosittelen
 • Kiva, helppokäyttöinen tuote.

  Suosittelen
 • Hyvä tuote, kun malttaa käyttää kaksi kertaa päivässä ja riittävän pitkään. Hieronta pallo on liian pieni esim. hieroessä selän leikkaushaavaa. Mutta käsin voi hieroa.

  Suosittelen
 • Pitää leikkausarven sopivan pehmeänä ja ehkä aavistuksen vaalentaa.

  Suosittelen

Tuotekuvaus

Bepanthen Anti-Scar -arpigeeli on vesipohjainen silikoniemulsio, joka on tarkoitettu käytettäväksi haavan hoitoon, kun haava on umpeutunut. Se ehkäisee punoittavan ja kohllaan olevan (hypertrofisen) arven muodostumista. Bepanthen Anti-Scar -arpigeeliä voidaan käyttää myös tasoittamaan, pehmentämään ja silottamaan jo muodostuneita arpia. Se vähentää myös arpiin usein liittyvää punoitusta, kireyttä ja kutinaa.


Annostelu:


Alle kuukausi sitten umpeutunut haava: levitä geeliä kahdesti päivässä (esim. aamuin ja illoin). Toista käsittely, jos kylvet, käyt suihkussa tai harrastat liikuntaa. Geeliä tulee käyttää vähintään 2 kuukauden ajan.Yli kuukausi sitten umpeutunut haava: hierontapallo on tarkoitettu käytettäväksi ainoastaan jo muodostuneiden arpien hoitoon (haavan umpeutumisesta kulunut yli kuukausi).

Ainesosat

dimetikoni, silikonielastomeeri, vesi, 1,2 dihydroksipentaani, pantenoli, bis-isobutyyli PEG/PPG 10/7 dimetikoni kopolymeeri, dimetikonoli, tetranatrium glutamaattidiasetaatti, sitruunahappo

Tuotetiedot

Pakkauskoko59 g
Päiväys 31.12.2026
Brändi Bepanthen
Markkinoija Bayer
SKU 2134849
EAN 6430013130250
Tuoteryhmät

Lisää tuotteita tuotemerkiltä Bepanthen