Arvio:
91% of 100

Bepanthen Eye silmätipat moniannospullo 2x10 ml

24,70 €
30 päivän alin hinta: 22,23 €
Vertailuhinta: 0.60 €/g
Bepanthen Eye -silmätipat lievittävät kuivien, ärtyneiden ja väsyneiden silmien ikäviä oireita heti, voitelemalla silmän pintaa ja suojaamalla sitä kuivumiselta pitkäaikaisestiSopii hyvin pitkäaikaiskäyttöön sekä piilolinssien käyttäjille. Säilöntäaineeton.

Kuiville, ärtyneille ja väsyneille silmille, joiden oireita ovat muun muassa kuivuuden, roskan ja hiekan tunne, kutina, vetistely, silmien väsyminen ja näön vaihtelu. 1-2 tippaa kumpaankin silmään useamman kerran vuorokaudessa tarpeen mukaan. 
Saatavilla

Arvostelut

4.6
 • Tehokas kosteuttaja silmille, suosittelen. Edullinen kaksoispakkaus.

 • Hyvä ja edullinen

  Kosteutustipat toimivat hyvin. Ne eivät ärsytä, säilyvät pitkään ja ovat siten edulliset käyttää.

 • Luottotuote

  Hyvä luottotuote kuiville silmille. Monet muut tipat aiheuttaa allergisen reaktion, mutta nämä sopii.

  Suosittelen
 • Tehokas kosteuttaja

  Suosittelen
 • Edullinen ja toimiva

  Hyvin säilyvä ja kosteuttava

  Suosittelen
 • Edullinen ja toimiva

  Hyvin säilyvä ja kosteuttava

  Suosittelen
 • Kosteuttaa tehokkaasti eikä samenna näköä

  Suosittelen

Tuotekuvaus

Ovatko silmäsi kuivantuntuiset, karheat tai ärtyneet? Pahentaako päätetyö, ilmastointi tai kuiva talvi-ilma oireitasi? Saatat kärsiä kuivasilmäisyydestä, joka on ikävä, mutta yleensä harmiton vaiva. Onneksesi kuivasilmäisyyttä voidaan hoitaa tehokkaasti silmätipoilla ja -voiteilla, kuten Bepanthen Eye -silmätipoilla. Olo-apteekilta löydät Bepanthen Eye -silmätipat sekä asiantuntevaa apua ja tukea siihen, miten juuri sinä voit saada parhaan helpotuksen silmäpulmiisi.

Alla opit lisää kuivasilmäisyydestä sekä sen hoitoon käytettävistä Bepanthen Eye -silmätipoista. Kysy tarvittaessa lisää henkilökunnaltamme, olemme täällä sinua varten!

Mitä on kuivasilmäisyys ja mistä sen tunnistaa? 
Kuivasilmäisyys tarkoittaa nimensä mukaan sitä, että silmän pinta kuivuu ja tästä aiheutuu oireita. Silmien kuivuuden oireita ovat paitsi kuivuuden tunne, myös tunne siitä, että silmässä olisi roskaa tai hiekkaa, silmien kutina ja vetistely, silmien väsyminen sekä palautuvat näkökyvyn muutokset päivän mittaan. Kuivasilmäisyyden oireita voivat pahentaa päätetyö, kylmä ja tuulinen ulkoilma, kuiva sisäilma sekä koneellinen ilmastointi. Oireet ovat usein pahimmillaan iltapäivisin ja iltaisin työpäivän päätteeksi ja toisaalta aamuisin.

Kuivasilmäisyys voi syntyä ilman erityistä syytä. Toisaalta jotkin sairaudet ja niiden hoidossa käytettävät lääkkeet sekä silmätoimenpiteet voivat aiheuttaa kuivasilmäisyyttä. Kuivasilmäisyyttä epäiltäessä olisi hyvä käydä lääkärissä selvittämässä, onko kyseessä todella kuivasilmäisyys ja onko vaivan taustalla kenties jokin sairaus tai lääke. Mikäli näin on, lääkäri voi ohjeistaa kyseisen sairauden hoidossa ja mahdollisissa lääkitysmuutoksissa. Toisaalta, jos hoidettavaa syytä ei löydetä, voidaan turvallisesti alkaa hoitaa kuivasilmäisyyttä kosteuttavilla tipoilla tai voiteilla.

Mitä Bepanthen Eye -silmätipat ovat?
Bepanthen Eye -silmätipat ovat kosteuttavia ja rauhoittavia silmätippoja, joita voidaan käyttää kuiville, väsyneille ja ärtyneille silmille. Bepanthen Eye -silmätipoissa yhdistyvät hyaluronihapon kosteuttavat vaikutukset ja dekspantenolin rauhoittavat vaikutukset. Hyaluronihappo tarjoaa pitkäkestoista kosteutusta ja se on yleensä hyvin siedetty, sillä sitä on luontaisestikin ihmisen kyynelnesteessä. Dekspantenoli rauhoittaa kuivasilmäisyyden oireita ja hoitaa silmää tarjoten helpotusta ärsytysoireisiin, joita kuivasilmäisyyteen usein liittyy. Bepanthen Eye -silmätipat ovat säilöntäaineettomia, joten niitä on turvallista käyttää tarvittaessa myös muiden silmätippojen tai piilolinssien kanssa.

Miten Bepanthen Eye -silmätippoja käytetään?
Bepanthen Eye -silmätippoja käytetään 1-2 tippaa kerrallaan per silmä useita kertoja vuorokaudessa tarpeen mukaan. Ennen silmätippojen annostelua pese kädet. Tiputa tipat alaluomen luomitaskuun yksitellen koskettamatta tippapullolla silmän pintaa. Tiputettuasi tipat paina hetken aikaa sormella silmän sisäkulman vierestä, jotta tipat eivät valu kyynelkanavaa pitkin nenääsi. Näin saat parhaan tehon tipoista.

Mikäli sinun tulee annostella useita valmisteita, hoitavat tipat, kuten allergian hoitoon tarkoitetut tipat ensin ja sitten noin 15 minuutin päästä kosteuttavat tipat. Jos sen sijaan käytät silmävoidetta ja tippoja, laita ensin tipat ja sitten voide, sillä voide estää tippojen imeytymisen. Mikäli käytät useita valmisteita ja olet epävarma siitä, miten nämä tulee annostella, kysy tarvittaessa apua henkilökunnaltamme. Ohjeistamme tarvittaessa sinua myös silmätippojen annostelutekniikan kanssa.

Bepanthen Eye -silmätipat säilyvät avattuna 12kk, merkitse avaamispäivä pakkaukseen. Nämä silmätipat eivät sumenna näköä tai tee silmästä tahmeaa. Bepanthen Eye -silmätipat ovat turvallisia myös pitkäaikaisessa käytössä

Ainesosat

1 ml sisältää: natriumhyaluronaatti 0,15 %, dekspantenoli 2 %, natriumkloridi, natriumsitraatti, sitruunahappo, injektionesteisiin käytettävä vesi.

Tuotetiedot

Pakkauskoko41 g
Päiväys 28.2.2027
Brändi Bepanthen
Markkinoija Bayer
SKU 2209716
EAN 6430013130557
Kategorioita