Bevita Eye Pro 10 ml silmätippa pullo

Arvio:
100% of 100
Ei saatavilla
Vertailuhinta: 1.47 €/ml
14,70 €
30 päivän alin hinta: 11,76 €

Bevita Eye Pro on säilöntäaineeton silmätippaliuos, joka soveltuu keskivaikean ja vaikean kuivasilmäisyyden hoitoon.

Bevita Eye Pro on säilöntäaineeton silmätippaliuos, joka kosteuttaa, suojaa, voitelee ja tasapainottaa. Valmiste soveltuu tutkitusti erityisen hyvin käytettäväksi piilolinssien kanssa.


Bevita Eye Pro silmätipat lievittävät ympäristötekijöistä, silmiin kohdistuvista stressitekijöistä tai mekaanisista syistä johtuvaa kuivuutta, polttavaa tunnetta tai roskan tuntua. Oireita helpottava vaikutus on tutkitusti pitkäkestoinen. Patentoitu koostumus on myös säilöntäaineeton ja fosfaatiton.


Keskivaikean ja vaikean kuivasilmäisyyden hoitoon. Bevita Eye Pro voitelee ja suojaa silmän pintaa sekä lievittää kuivasilmäisyyden oireita. Silmätippojen pitoisuudet on säädetty niin, että ne voitelevat myös hyvin voimakkaiden epämukavuusoireiden yhteydessä.


Bevita Eye Pro –silmätipat ovat säilöntäaineettomia ja fosfaatittomia, ja ne soveltuvat tutkitusti erityisen hyvin käytettäväksi piilolinssien kanssa.

Patentoitu koostumus, säilöntäaineeton ja fosfaatiton.


Hyaluronihappo 0,4 %, TS-polysakkaridi 0,2 %, mannitoli, natriumsitraatti, sitruunahappomonohydraatti, injektionesteisiin käytettävä vesi.


Tuotteen koostumus voi muuttua. Tarkistathan ainesosat aina pakkauksesta.

Tuotetiedot
Pakkauskoko10 ml
Brändi Bevita
Markkinoija Orion
SKU 9280224
EAN 6432100050496
Tuoteryhmät

Lisää tuotteita tuotemerkiltä Bevita