By Raili Perfecting Face Mist 50 ml

25,28 € 31,60 €
30 päivän alin hinta: 31,60 €
Vertailuhinta: 6.32 €/m
Tarjous voimassa 31.3.2024 asti

Tehokkaasti kosteuttava kasvosuihke kiinnittää meikin ja varmistaa pitkäkestoisen lopputuloksen. Suihke viimeistelee meikin ja sen sisältämät ruusuvesi ja hyaluronihappo virkistävät ja kosteuttavat ihoa tarvittaessa koko päivän. Iho näyttää raikkaalta ja kauniilta aina iltaan asti. Ravista pulloa kevyesti ja suihkauta kasvoille 30–40 cm etäisyydeltä. Pro Glow -suihketta käytetään heti valmiin meikin päälle viimeistelyyn, tarvittaessa pitkin päivää virkistämään ihoa tai illalla meikin korjaamiseen. Suihke toimii myös erinomaisena kosteuttajana esimerkiksi kesällä tai vaikkapa lentokoneessa.

Saatavilla

Tuotekuvaus

• Tehokosteuttava ja juonteita tasoittava suihke kiinnittää meikkipohjan
• Raikastaa pitkin päivää
• Saa ihon säteilemään aina iltaan asti

Tehokosteuttava ja juonteita tasoittava suihke kiinnittää meikkipohjan ja varmistaa pitkäkestoisen lopputuloksen. Suihke raikastaa meikin ilmettä pitkin päivää, jotta iho näyttää säteilevän kauniilta aina iltaan asti.

Käyttö
Suihkauta kevyesti meikkivoiteen päälle ja pitkin päivää aina kun ihosi kaipaa lisäkosteutusta. Ravista ennen käyttöä ja suihkuta 30-40 cm etäisyydeltä.

Ainesosat

Aqua, Glycerin, Rosa Damascena Flower Water, Propanediol, Sodium Hyaluronate, Vaccinium Vitis-Idaea Fruit Extract, Orotic Acid, Carnitine, Xanthan Gum, Acacia Senegal Gum, Phenethyl Alcohol, Ethylhexylglycerin, Distarch Phosphate, Parfum, Limonene, Linalool, Citronellol, Geraniol

Tuotetiedot

Pakkauskoko4 m
Päiväys 8.2.2025
Brändi By Raili
Markkinoija Berner
SKU 20001224
EAN 6430056082615
Tuoteryhmät

Lisää tuotteita tuotemerkiltä By Raili