Arvio:
80% of 100

Canikur Pro pasta 30 ml

31,00 €
30 päivän alin hinta: 31,00 €
Vertailuhinta: 0.40 €/g

Canikur® Pro koiralle ja kissalle ruoansulatuskanavan häiriötiloihin.

Canikur® Pro tahna ylläpitää ja vahvistaa suoliston normaalia mikrobistoa ja estää haitallisten bakteerien kiinnittymistä suolen pintaan. Sopii käytettäväksi esimerkiksi antibioottihoidon yhteydessä.

Saatavilla

Arvostelut

4
  • Huippu tuote

    Jos koirani vatsa on löysä/ ripuloi, kun annan Canikur Pro pastaa, niin vatsa rauhoittuu. Mikä parasta koirani ottaa mielellään tämän pastan. Minulla on koko ajan Canikuria varastossa. Yksi tähti pois, sillä pasta on aika hinnakasta.

    Suosittelen

Tuotekuvaus

Canikur® Pro koiralle ja kissalle ruoansulatuskanavan häiriötiloihin.


Annostus: Canikur® Pro kerta-annos, 2 kertaa päivässä:

Pennut ja pienet koirat (alle 10 kg) 2 ml

Keskikokoiset koirat (11-25 kg) 4 ml

Suuret koirat (26-40 kg) 6 ml

Erittäin suuret koirat (yli 40 kg) 8 ml

Kissat 1-2 ml


Pakkauskoko: 30ml


Kierrä ruiskun männässä oleva lukitusrengas oikean annoksen kohdalle ja annostele suoraan koiran tai kissan suuhun tai ruoan joukkoon.

Canikur® Pro on lääketehdas Boehringer-Ingelheimin valmistama täydennysrehu koirille ja kissalle.

Canikur

Onko lemmikilläsi ruoansulatuskanavan häiriöitä? Oireita voi helpottaa, ja meiltä löydät Canikur Pro -oraalipastan kissojen ja koirien ruoansulatuskanavan häiriöihin.

Mitä on Canikur Pro -oraalipasta ja mihin sitä käytetään?

Canikur Pro -oraalipasta on Boehringer-Ingelheim -lääketehtaan valmistama kissoille ja koirille soveltuva ravintolisä, joka rauhoittaa ja normalisoi lemmikkisi suoliston toimintaa ja näin helpottaa akuutteja ruoansulatusvaivoja. Ruoansulatusvaivoja, joiden yhteydessä voit kokeilla Canikur Prota lemmikillesi ovat muun muassa oksentelu tai ripulointi sopimattoman ruoan, ylensyönnin, suolistoinfektion tai antibioottikuurin seurauksena. Tuote sopii myös ennaltaehkäisemään ongelmia esimerkiksi antibioottikuurin yhteydessä. Canikur Pro -oraalipasta sopii käytettäväksi yksinään tai yhdessä muun hoidon kanssa.

Miten Canikur Pro -oraalipasta toimii?

Canikur Pro rauhoittaa ja suojaa suolen limakalvoa haitallisilta mikrobeilta ja niiden toksiineilta. Canicur Pro tukee suoliston hyvien bakteerien kasvua ja näin rajoittaa haitallisten mikrobien kasvua ja vähentää vatsavaivoja.

Miten Canikur Pro -oraalipastaa käytetään ja annostellaan?

Mikäli lemmikkisi on oksentelusta ja ripulista huolimatta hyvävointinen ja oireiden syy on tilapäinen, sopii Canikur Pro -käytettäväksi. Lisäksi on suositeltavaa pyrkiä löytämään ja poistamaan oireen aiheuttanut syy, kuten tietty ruoka-aine tai ylensyönti. 


Suolistopulmien hoito Canikur Prolla tapahtuu seuraavasti: anna Canikur Prota heti oireiden ilmaannuttua yksi lemmikkisi painon mukainen annos (ohje pakkauksessa). Anna seuraavat Canikur Pro annokset pakkauksen ohjeen mukaan, tarjoa vain helposti sulavaa lemmikille sopivaa ruokaa toisesta hoitopäivästä alkaen. Tuotetta voit annostella ruiskusta suoraan eläimen suuhun tai ruoan joukkoon - käännä vain lukitusrengas oikean annoksen kohdalle ja anna tuotetta lemmikille. Muista pitää raikasta vettä saatavilla koko ajan, sillä oksentelu ja ripulointi voi kuivattaa lemmikkiäsi. 


Mikäli ripuli tai oksentelu pitkittyy yli neljään päivään kotihoidosta huolimatta, lemmikkisi kieltäytyy syömästä ja juomasta tai lemmikkisi yleisvointi heikkenee, suosittelemme konsultoimaan eläinlääkäriä tilanteesta. Myös pienten, erityisesti, alle kahden kuukauden ikäisten pentujen tapauksessa on syytä olla yhteydessä eläinlääkäriin. Toisinaan ripulin taustalla voi olla jokin sairaus tai muu syy, joka vaatii eläinlääkärin tutkimuksia ja hoitoa.


Ennaltaehkäisyssä esimerkiksi antibioottikuurin aikana tuotetta voidaan käyttää tarvittaessa pidempään. Annostele Canikur Pro eri aikaan antibiootin kanssa, saadaksesi molemmista parhaan hyödyn.

Ainesosat

Soijaöljy, inaktivoitu hiiva (Bio-Mos-C), lupiinin valkuaisjauhe, glukoosi, natriumkloridi,

dinatriumfosfaatti, auringonkukkaöljy.


Lisäaineet:
Enterococcus faecium (NCIMB 10415), bentoniitti 1m558 (sitova aine).

Tuotetiedot

Pakkauskoko77 g
Päiväys 11.3.2025
Brändi Canikur
Markkinoija Vetcare
SKU 317211
EAN 5703655002300
Kategorioita