Durex Play Massage 2in1 aloevera 200 ml

Arvio:
40% of 100
Saatavilla
Vertailuhinta: 0.06 €/ml
12,95 €
30 päivän alin hinta: 10,71 €

Durex Play™ massage 2 in 1 -liukugeelin koostumukseen sisältyy nyt rentouttavaa aloe veraa. Ohut, ei-rasvainen voide on tarpeeksi hellävaraista koko kehon hierontaan ja sopii myös intiimialueille.

Durex Play™ massage 2 in 1 -liukugeelin koostumukseen sisältyy nyt rentouttavaa aloe veraa. Ohut, ei-rasvainen voide on tarpeeksi hellävaraista koko kehon hierontaan ja sopii myös intiimialueille. Tuote on vesiliukoinen – se on helppo pestä pois, eikä siitä jää tahroja. Se on myös hajusteeton. 

Play™-liukuvoiteet helpottavat emättimen kuivuutta ja intiimialueiden epämukavuutta sekä luovat eroottista tunnelmaa molemmille osapuolille.


Käyttö:

Poista korkki ja purista kevyesti. Sivele liukuvoidetta intiimialueillesi ja koko kehollesi. Tarvittaessa annostele lisää. Voit käyttää Play™ massage 2 in 1 -liukugeeliä kaikkien Durex-kondomien kanssa – sivele sitä peniksen päälle puetun kondomin ulkopintaan. Muista kuitenkin, että tuote ei toimi ehkäisynä eikä sisällä spermisidiä. Play™ massage 2 in 1 sopii vaginaaliseen seksiin, anaaliseksiin ja suuseksiin. Play™ -liukuvoiteet saattavat hidastaa siittiöitä, joten jos yritätte saada lasta, keskustele asiasta lääkärin kanssa ennen käyttöä.

Aqua, Propylene Glycol, Hydroxyethyl cellulose, Benzoic acid, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Sodium saccharin, Sodium hydroxide

Tuotetiedot
Pakkauskoko200 ml
Päiväys 30.11.2024
Brändi Durex
Markkinoija Reckitt Benckiser
SKU 332176
EAN 5038483649756
Tuoteryhmät

Lisää tuotteita tuotemerkiltä Durex