Arvio:
80% of 100

Eucerin Aquaphor SOS Lip Care -huulivoide 10 ml

8,90 €
30 päivän alin hinta: 8,01 €
Vertailuhinta: 0.49 €/g

Nopeaa lievitystä ja suojaa kuiville ja halkeileville huulille Korjaa, suojaa sekä rauhoittaa kuivaa ja halkeilevaa huulten ihoa. Muodostaa suojakerroksen, joka tukee huulten ihon nopeaa uusiutumista ja pitää ne pehmeinä. - Välitöntä hoivaa ja helpotusta huulille 60 sekunnissa - Kliinisesti osoitettu korjaava ja rauhoittava vaikutus kuivilla, halkeilevilla huulilla - Muodostaa ihanteellisen suojakerroksen - Tukee huulten ihon nopeaa uusiutumista - Pitää huulten ihon pehmeänä ja hyvinvoivana - Helppokäyttöinen voide - Hajusteeton ja säilöntäaineeton - Sopii 3-vuotiaille ja tätä vanhemmille lapsille

Saatavilla

Arvostelut

4
  • En aiemmin pystynyt käyttämään muuta kuin vaselinia huuliin, sillä kaikki muu rohdutti ja rikkoi huulet. Tämä tuote sopii huulilleni! Mutta toisaalta ihan saman oloista tavaraa kuin eucerinin isompi tuubi, joten ostan jatkossa sitä. (Halvempaa ja sama vaikutus)

    Suosittelen

Tuotekuvaus

Välitöntä hoitoa kuiville ja halkeileville huulille

Suurimmalla osalla meistä huulet kuivuvat silloin tällöin. Ne voivat tuntua ikäviltä, jopa kivuliailta, eikä silloin niiden ulkonäkökään ole parhaimmillaan. Tällöin ne tarvitsevat nopeaa ensiapua – Eucerin Aquaphor SOS Lip Care -huulivoide hoitaa ja lievittää epämukavaa tunnetta jo 60 sekunnissa!

Huulten iho on ohutta, eikä niissä ole talirauhasia, joten niiden iho kuivuu helposti. Kylmä tuuli ja aurinko kuivattavat ihoa entisestään. Kliinisissä ja dermatologisissa testeissä on todistettu, että Eucerin Aquaphor SOS Lip Care -huulivoide pehmentää ja korjaa kuivia, halkeilevia huulia. Sen koostumus sisältää glyserolia, dekspantenolia, bisabololia sekä C- ja D-vitamiinia. Nämä yhdessä auttavat muodostamaan suojakerroksen, joka edistää huulten ihon uudistumista, jolloin ne tuntuvat jälleen pehmeältä ja kimmoisalta.

Kun huulesi tuntuvat huutavan apua, apuun rientää Eucerin Aquaphor SOS Lip Care -huulivoide! Tämä hajusteeton ja säilöntäaineeton voide on pakattu kätevään 10 ml tuubiin, josta sitä on helppo annostella oikea määrä. Se soveltuu sekä aikuisille, että kaikille yli 3-vuotiaille lapsille.

Kliiniset ja dermatologiset tutkimukset

Kliiniset ja dermatologiset tutkimukset ovat osoittaneet, että huulivoide on erittäin tehokas ja hyvin siedetty.

Tärkeimmät havainnot

Tuotteen käyttöä tutkittiin 122 naisen ryhmässä. Osallistujat olivat iältään 25-75-vuotiaita, ja he käyttivät säännöllisesti huulivoidetta. Kahden viikon säännöllisen käytön (vähintään kerran päivässä, useimmissa tapauksissa useita kertoja päivässä) jälkeen he kertoivat seuraavaa:

Rauhoittaa kuivia, halkeilevia huulia: 96%
Tekee huulet pehmeän tuntuisiksi: 95%
Rauhoittaa ja suojaa kuivia, halkeilevia huulia välittömästi: 90%
Jättää huulille miellyttävän tunteen: 87%
Tarjoaa pikaisen avun kuiville huulille: 82%
Helpottaa epämukavaa oloa huulten iholla 60 sekunnissa: 80%
1 BDF Research, PiU, Espanja, maaliskuu 2019

Käyttö:

Levitä niin usein kuin on tarpeen.

Sisältö:

null


Säilytyslämpötila:

Huoneenlämpö (+15C - +25C)

Ainesosat

Octyldodecanol, C18-38 Alkyl Hydroxystearoyl Stearate, Ricinus Communis Seed Oil, Caprylic-Capric-Triglyceride, Glycerin, Panthenol, Bis-Diglyceryl Polyacyladipate-2, Aqua, Polyglyceryl-3 Diisostearate, Butyrospermum Parkii Butter, Hydrogenated Castor Oil, Tocopherol, Tocopheryl Acetate, Sodium Ascorbyl Phosphate, Cera Alba, Bisabolol, C20-40 Alkyl Stearate, Magnesium Stearate, Magnesium Sulfat

Tuotetiedot

Pakkauskoko18 g
Päiväys 31.7.2026
Brändi Eucerin
Markkinoija Beiersdorf
SKU 2152007
EAN 4005800268670
Kategorioita

Lisää tuotteita tuotemerkiltä Eucerin