Eucerin Hyaluron-Filler Vitamin C Booster 8 ml

14,96 € 18,70 €
30 päivän alin hinta: 16,83 €
Vertailuhinta: 0.48 €/g
Tarjous voimassa 30.6.2024 asti

Nopeasti imeytyvä, ikääntymisen merkkejä ehkäisevä tehotuote kaikille ihotyypeille. Vahvistaa ja silottaa ihoa sekä tasoittaa juonteita. Eucerin Hyaluron-Filler Vitamin C Booster -seerumi saa ihon näyttämään raikkaammalta ja säteilevämmältä jo seitsemässä päivässä. - Ikääntymisen merkkejä ehkäisevä seerumi - Sisältää 10 % puhdasta ja aktivoitavaa C-vitamiinia - Kaikille ihotyypeille

Saatavilla

Tuotekuvaus

C-vitamiinia sisältävä anti-aging-seerumi

Aurinko, ilmansaasteet, tupakointi ja muut elämäntapoihin liittyvät tekijät laukaisevat vapaiden radikaalien syntymistä. Vapaat radikaalit aiheuttavat oksidatiivista stressiä, kiihdyttävät ihon ennenaikaista ikääntymistä ja tekevät ihosta samean. Eucerin Hyaluron-Filler Vitamin C Booster sisältää 10 % puhdasta ja aktivoitavaa C-vitamiinia. Seerumi on nimenomaan tarkoitettu taistelemaan vapaita radikaaleja vastaan sekä ehkäisemään ihon ikääntymisen ensimerkkejä: se vahvistaa ihoa, tasoittaa ryppyjä ja tekee ihosta sileämmän, raikkaamman ja säteilevämmän.

C-vitamiini on tehokas antioksidantti, joka neutraloi vapaita radikaaleja ja vahvistaa ihon omaa puolustusjärjestelmää. Se on myös olennainen tekijä ihosolujen kollageenin tuotannossa, sillä C-vitamiini vahvistaa ihon rakennetta ja viivästyttää ihon ikääntymisen merkkejä. Innovatiivisen pakkauksen ansiosta puhdas C-vitamiini aktivoituu vasta ensimmäisen käytön yhteydessä. Paina ja ravistele, jolloin C-vitamiinijauhe sekoittuu pienimolekyylistä hyaluronihappoa ja Licochalcone A:ta sisältävään seerumiin. Koostumus on tehokkaimmillaan 21 päivän ajan.

Pienimolekyylinen hyaluronihappo on tehokkaasti kosteuttava aine, joka tasoittaa ryppyjä epidermiksen uloimmissa kerroksissa. Toinen tutkittu antioksidantti, Licochalcone A, vaikuttaa yhdessä C-vitamiinin kanssa ja neutraloi UV-valon ja korkeaenergisen näkyvän valon aiheuttamia vapaita radikaaleja.

Eucerin Hyaluron-Filler Vitamin C Booster sopii kaikille ihotyypeille. Sen on kliinisesti ja dermatologisesti osoitettu vahvistavan ihoa ja tasoittavan ryppyjä. Iho on sileämpi, raikkaampi ja säteilevämpi jo seitsemässä päivässä – ja mikä mukavinta, tulokset paranevat ajan myötä.

Käyttö:

C-vitamiini on tehokkainta, kun se on juuri aktivoitu. Innovatiivinen pakkauksemme tekee C-vitamiinin aktivoimisesta ensimmäisen käytön yhteydessä helppoa.

Vaihe 1: Poista foliokansi
Poista suojafolio, mutta jätä korkki paikoilleen

Vaihe 2: Paina pehmeästä painikkeesta
Paina 2–3 kertaa pehmeästä painikkeesta vapauttaaksesi C-vitamiinin

Vaihe 3: Ravistele
Ravistele pakkausta ainakin 10 sekunnin ajan aktivoidaksesi koostumuksen

Vaihe 4: Taita korkki
Poista korkki taittamalla

Vaihe 5: Levitä
Käännä pakkaus ylösalaisin ja paina pehmeästä painikkeesta vapauttaaksesi koostumuksen

Sisältö:

null


Säilytyslämpötila:

Huoneenlämpö (+15C - +25C)

Ainesosat

Aqua, Ascorbic-Acid, Glycerin, Squalane, Isopropyl Palmitate, Dibutyl Adipate, Glyceryl Stearate, Distarch Phosphate, Methylpropanediol, Sodium Hyaluronate, Glycyrrhiza Inflata Root Extract, PEG-40 Stearate, Sorbitan Stearate, Sodium Cetearyl Sulfate, Dimethicone, Acrylic Acid-VP Crosspolymer, Xanthan Gum, Trisodium EDTA, 1-2-Hexanediol, Piroctone Olamine, Phenoxyethanol, BHT, Parfum

Tuotetiedot

Pakkauskoko31 g
Brändi Eucerin
Markkinoija Beiersdorf
SKU 2151702
EAN 4005900590367
Kategorioita

Lisää tuotteita tuotemerkiltä Eucerin