Seerumit

Suodata
Rajaa:
Tuoteryhmä
Aseta nousevaan järjestykseen
Sivu

1-24 / 254

Tilaamasi tuotteet

Aseta nousevaan järjestykseen
Sivu

1-24 / 254

Tilaamasi tuotteet

Seerumit ihonhoidossa – löydä ihollesi paras seerumi

Vaivaako punoittava iho, kuivat kasvot tai kenties epäpuhtaudet? Ottamalla seerumin osaksi ihonhoitorutiiniasi voit auttaa ihoasi löytämään tasapainon ja parantaa sen ominaisuuksia.

Useimmiten seerumin teho pohjautuu esimerkiksi C-vitamiiniin, A-vitamiiniin tai hyaluronihappoon. Pohdi, mitä ihosi kaipaa juuri tällä hetkellä: usein ihon tarpeet vaihtelevat muun muassa hormonaalisten muutosten myötä ja vuodenaikojen vaihtuessa.

Esimerkiksi talven kuivattamalle iholle loistava vaihtoehto on öljyseerumi, kun taas epäpuhdas iho voi saada avun salisyylihappoa sisältävästä kasvoseerumista.

Mikä on seerumi?

Seerumi on tehostettu ihonhoitotuote, johon on tiivistetty enemmän vaikuttavia aineita suuremmissa pitoisuuksissa kuin perinteisissä kasvovoiteissa. 

Aivan kuten muitakin ihonhoitotuotteita, seerumeita löytyy moniin eri tarkoituksiin. Seerumin valinnassa tärkeää on valita juuri oman ihon tarpeeseen sopiva tuote. Suurin osa seerumeista on tarkoitettu käyttöön kasvojen alueelle.

Älä anna seerumin pienen koon hämätä, sillä esimerkiksi 30 millilitran kokoisessa seerumissa on rutkasti ihoa helliviä ja hoitavia tehoaineita. Seerumeille ominaista onkin niiden tiivistetty koostumus, joka tekee niistä tehokkaimman mahdollisen tuotteen osaksi arsenaaliasi päivittäiseen ihonhoitoon.

Mihin seerumeita voi käyttää?

Valikoimastamme löytyy jokaiselle iholle sopiva seerumi – kaipasi ihosi sitten vahvistusta, kirkastusta, kiinteyttä, suojaa, silottamista, pehmeyttä, kimmoisuutta, kosteutta, heleyttä, sävyjen tasoitusta tai rauhoitusta. Olo-apteekista löytyy se oikea!

Näin käytät seerumia:

  1. Puhdista iho ensin vedellä tai puhdistustuotteella.
  2. Taputtele ihollesi sopivaa kasvovettä vanulapulla tai suoraan iholle.
  3. Levitä seerumi sellaisenaan iholle.
  4. Laita lopuksi vielä kasvovoide tai -öljy.

Seerumi sopii osaksi rutiinia jatkuvasti tai kuurina ihon tarpeiden mukaan.

Seerumi ikääntyvälle iholle – anti-age -seerumit

Anti-age -seerumit suojaavat ihoa vanhenemisen vaikutuksilta – ne muun muassa lisäävät ihon kimmoisuutta, tasoittavat pigmenttiläiskiä ja silottavat ryppyjä ja juonteita. 

Useat anti-age -seerumit myös tukevat esimerkiksi kollageenin muodostumista, mikä pitää ihon kimmoisana ja nuorekkaana. Koska kollageenin tuotanto heikkenee jo 25-vuoden iästä lähtien, on seerumi hyvä ottaa osaksi ihonhoitorutiinia jo suhteellisen varhain.

Ikääntyvän ihon ihmeraaka-aine tunnetaan nimellä bakuchiol. Bakuchiol on luonnollinen A-vitamiinin eli retinolin lähde, joka stimuloi tehokkaasti kollageenin tuotantoa. Kokeile esimerkiksi suuren suosion saavuttanutta Bybi Bakuchiol Boosteria.

Ikääntyvälle iholle sopii myös loistavasti esimerkiksi ACO Face Glow Vitamin C Booster, jonka sisältämä C-vitamiini on voimakas antioksidantti. 

Seerumi herkälle iholle

Vaikka seerumi on hyvä valinta ikääntyvän ihon hoitoon sekä ihon ikääntymisen merkkien ennaltaehkäisyyn, sopii se myös herkälle iholle. 

Jos sinulla on herkkä iho, kannattaa tutustua huolella erilaisiin seerumeihin ja katsoa millainen tuote sopisi juuri omalle ihollesi.

Esimerkiksi kosteutta tehokkaasti sitovaa hyaluronihappoa, ravitsevaa avokadoöljyä sekä ihonsävyä tasoittavaa ja ihoa vahvistavaa B3-vitamiinia sisältävä Olivia Klein Hydra Serum on ihana tuote myös herkälle iholle.

Seerumi epäpuhtaalle iholle

Oikein valittu seerumi voi olla myös tehokas täsmäisku ihon epäpuhtauksiin. Mikäli sinulla on epäpuhtauksiin taipuvainen iho, etsi seerumista esimerkiksi salisyylihappoa, pajunkuorta tai glykolihappoa. Nämä raaka-aineet auttavat epäpuhtauksia vastaan.

La Roche Posay Effaclar ultratiivistetty seerumi sopii rasvoittuvalle ja epäpuhtaalle iholle. Se sisältää muun muassa salisyylihappoa, glykolihappoa ja niasiiniamidia. 

Pajunkuorta sisältävä Evolve Salicylic Rescue Serum vähentää talineritystä ja mustapäitä. Pajunkuori on luonnollinen salisyylihapon lähde. Evolven tuotteet ovat luonnonkosmetiikkaa.

Parhaat kasvoseerumit Olo-apteekista

Mikä seerumi sopii parhaiten juuri sinun ihollesi? Meiltä löydät suositut kasvoseerumit eri ihotyypeille, kuten kuivalle ja rasvoittuvalle iholle. Valikoimassamme on myös laadukkaita luonnonkosmetiikan seerumeita sekä korealaisen kosmetiikan seerumeita.

Seuraavaksi esittelemme muutaman korkealaatuisen tuotteen – ehkäpä jokin näistä voisi olla sinulle sopiva? Annamme mielellämme myös neuvoja oikean tuotteen valintaan.

Novexpert Vitamin C Booster 30 ml seerumi

Ranskalaisen Novexpertin ihoa uudistava ja ikääntymistä ennaltaehkäisevä seerumi edustaa huippulaadukasta luonnonkosmetiikkaa.

Seerumissa vaikuttaa erityisesti sen korkea 25 % C-vitamiinipitoisuus. Novexpert Vitamin C Booster -seerumi soveltuu käytettäväksi sellaisenaan tai iholle levitettävän voiteen kanssa. 

Puhdas+ Collagen Serum 30 ml

Yksi ihon hyvinvoinnille ja nuorekkaan ihon säilymiselle tärkein aine on kollageeni. Eräs kollageenia rutkasti sisältävä tuote on suomalainen Puhdas+ Collagen Serum

Tämä kollageeniseerumi sisältää kollageenin lisäksi tyrnimarjaa, joka ravitsee ja pehmentää ihoa. Tuote sopii erityisesti kuivalle iholle. Olo-apteekista löydät myös kollageenia sisältäviä ravintolisiä ihon hyvinvointiin sekä lukuisia kotimaisia Puhdas+ -tuotteita.

Fillerina – täyteainehoito kotona

Jos haluat pitää ihosi nuorekkaana ja kimmoisana, kannattaa erilaisten seerumien lisäksi tutustua Fillerinaan ja sen kotona käytettäviin täyteainehoitoihin

Fillerinan tuotteiden joukosta löydät lukuisia ihoa kiinteyttäviä ja tasoittavia tuotteita, joissa vaikuttaa tehokas hyaluronihappo. Mikä parasta, Fillerinan täyteainehoidot onnistuvat kätevästi kotona.