Eucerin UltraSENSITIVE Soothing Care normaalille ja sekaiholle 50 ml

23,90 €
30 päivän alin hinta: 23,90 €
Vertailuhinta: 0.24 €/g

Päivä- ja/tai yövoide erittäin herkälle iholle. Antaa iholle välittömän hyvänolon tunteen.

Saatavilla

Tuotekuvaus

Erittäin herkän ihon suojakerros on usein heikentynyt. Siksi ulkoiset stressitekijät pääsevät helposti ihon sisään ja ärsyttävät sen alla olevia hermopäätteitä. Erittäin herkässä ihossa hermopäätteet reagoivat nopeammin ja voimakkaammin kuin silloin, kun hermopäätteet ovat suojassa rikkoutumattoman suojakerroksen alla. Tämä johtaa epämukavaan oloon, jota usein kuvataan kihelmöiväksi tai polttavaksi tunteeksi iholla.

Normaalille ja sekaiholle tarkoitettua Eucerin UltraSENSITIVE Soothing Care -voidetta suositellaan erittäin herkälle iholle, kun pääasiallinen ongelma on epämukava tunne ilman näkyvää punoitusta.

Normaalille ja sekaiholle tarkoitetun Eucerin UltraSENSITIVE Soothing Care -voiteen koostumus on kevyt. Se sisältää SymSitive®-ainesosaa, joka on innovatiivinen, erittäin herkälle iholle kehitetty vaikuttava ainesosa. SymSitive® säätelee herkkää ihoa tehokkaasti juuri hyperreaktiivisuuden alkujuurilla.

Normaalille ja sekaiholle tarkoitettu Eucerin UltraSENSITIVE Soothing Care -voide rauhoittaa ihoa välittömästi ja tuo iholle pitkäkestoisen hyvänolon tunteen. Levitä aamulla ja/tai illalla puhtaalle iholle, kaulalle ja dekoltee-alueelle lievittääksesi ihon ärsytystä ja kosteuttaaksesi ihoa suojaava kerrosta.

Normaalille ja sekaiholle tarkoitetun Eucerin UltraSENSITIVE Soothing Care -voiteen koostumus on hyvin yksinkertainen, toisin sanoen se sisältää vain pienen määrän erilaisia ainesosia. Pakkaus on suunniteltu suojaamaan voidetta kontaminaatiolta, ja siihen on siksi liitetty kaksoisventtiilijärjestelmä.

*= saksalaisen Symrise AG -yhtiön rekisteröimä tavaramerkki'

Kliiniset ja dermatologiset
Kliiniset ja dermatologiset tutkimukset ovat osoittaneet, että voide on hyvin siedetty ja erittäin tehokas erityisen herkällä iholla.

Normaalille ja sekaiholle tarkoitettua UltraSENSITIVE Soothing Care -voidetta tarkasteltiin tutkimuksessa, jossa vähintään 53 iältään 19-60 vuoden ikäistä naista arvioi itse tuotteen tehoa herkällä tai erityisen herkällä iholla. Tuotetta levitettiin kahdesti päivässä neljän viikon ajan kasvojen eri alueille.


Ominaisuudet
- hyvä siedettävyys
- ideaalinen meikin alle
- ei-komedogeeninen
- imeytyy nopeasti
- säilöntäaineeton
- parabeeniton
- parafiiniton
- hajusteeton
- alkoholiton
- väriaineeton
- ei emulgaattoreita

Käyttö:

Levitä aamulla ja/tai illalla hyvin puhdistetuille kasvoille lievittääksesi ihon ärtyneisyyttä, kosteuttaaksesi ihoa ja saadaksesi iholle välittömän ja pitkäkestoisen hyvänolon tunteen.

Vaihe 1: Aloita ihonhoitorutiinisi Eucerin UltraSENSITIVE Cleansing Lotion -puhdistustuotteella
Vaihe 2: Levitä voide aamulla ja/tai illalla kasvoille, kaulalle ja dekoltee-alueelle
Vaihe 3: Hiero iholle, kunnes voide on imeytynyt.

Sisältö:

null


Säilytyslämpötila:

Huoneenlämpö (+15C - +25C)

Ainesosat

Aqua, Squalane, Glycerin, Pentylene Glycol, Methylpropanediol, Tapioca Starch, Arginine HCL, Cetearyl Alcohol, 4-t-Butylcyclohexanol Trans-Isomer, Ammonium-Acryloyldimethyltaurate-VP-Copolymer, Sodium Carbomer, Caprylyl Glycol

Tuotetiedot

Pakkauskoko101 g
Brändi Eucerin
Markkinoija Beiersdorf
SKU 2151884
EAN 4005800111648
Kategorioita

Lisää tuotteita tuotemerkiltä Eucerin