Excilor Syylähoito 2in1 1 kpl Jäädytysainesäiliö 11,5ml ja TCA-geeli 1ml

Rating:
20% of 100
Saatavilla
Vertailuhinta: 30.49 €/kpl
30,49 €
30 päivän alin hinta: 27,90 €

Excilor Syylähoito  2in1 jäädytysainesäiliö -syylähoito on itsehoitoon tarkoitettu lääkinnällinen laite, joka on tehokas ja nopeasti vaikuttava hoito tavallisiin syyliin ja jalkasyyliin.

Excilor Syylähoito  2in1 jäädytysainesäiliö -syylähoito on itsehoitoon tarkoitettu lääkinnällinen laite, joka on tehokas ja nopeasti vaikuttava hoito tavallisiin syyliin ja jalkasyyliin. Excilor® 2 in 1 -syylähoito sisältää yhden tuotteen, jossa on jäädytysainetta, ja yhden tuotteen, jossa on vaikuttavaan lääkinnälliseen TCA-Active™-ainesosaan perustuvaa geeliä. Jäädytyshoito ja geelihoito on siis yhdistetty samaan laitteeseen. Hoito vaikuttaa syylään sekä jäädyttämällä syylän ytimen nopeasti että irrottamalla infektoitunutta ihoa. Kun nämä kaksi yleisimmin käytettyä syylähoitoa yhdistetään, tulokset näkyvät nopeammin. Sekä syylän paksuuntunut iho että sen aiheuttanut virus häviävät, ja uusi terve iho tulee esiin.


Käyttö:

Päivänä 1: levitä jäädytyshoitotuote. Aikuiset ja lapset: vain yhden kerran.

Päivinä 2, 3, 4 ja 5: levitä geelihoito. Aikuiset: 2 kertaa päivässä; 4–12-vuotiaat lapset: kerran päivässä.


Kun käytät tuotetta ensimmäistä kertaa, hoida sillä vain yksi syylä, älä useampia, nähdäksesi vaikutuksen ihollasi. Aloita muiden syylien hoito vain, jos sinulla ei ole ilmennyt haittavaikutuksia (ilmaantuvat yleensä 5 päivän sisällä). Jos pienellä alueella (1 cm:n sisällä) on useita syyliä, odota, kunnes iho on palautunut normaaliksi ennen seuraavan syylän hoitoa (tämä voi kestää jopa 6 viikkoa).


Jos syylä ei häviä kokonaan, hoito voidaan toistaa enintään 3 kertaa. Toista koko hoito-ohjelma vähintään 4 päivän ja enintään 1 viikon tauon jälkeen. Katso tarkat käyttöohjeet pakkauksesta.


Excilor® 2 in 1 -syylähoito sopii aikuisille ja lapsille 4 ikävuodesta lähtien. Aikuisten on huolehdittava tuotteen käytöstä lapsille.


Jos olet raskaana tai imetät tai sinulla on diabetes, heikko verenkierto tai ihosairaus, on suositeltavaa keskustella lääkärin kanssa ennen tuotteen käyttöä.


Älä käytä Excilor® 2 in 1 -syylähoitoa

- jos syylä on muualla kuin käsissä tai jaloissa

- verta vuotavalle, ärsyyntyneelle tai tulehtuneelle iholle tai iholle, jossa on tulehduksen merkkejä, kuten kutinaa tai turvotusta

- ihopolyyppeihin, luomiin, tummiin iholäiskiin, pisamiin, ontelosyyliin (mollusca contagiosa), rasvasyyliin (seborrooinen keratoosi) tai kesivälle iholle

- jos olet epävarma siitä, onko kyseessä syylä

- jos olet yliherkkä jollekin ainesosalle.


Jos olet raskaana tai imetät, on suositeltavaa keskustella lääkärin kanssa ennen tuotteen käyttöä.


Säilytä poissa lasten näkyviltä ja ulottuvilta.


Säilytä alkuperäisessä pakkauksessa huoneenlämpötilassa (15–25 °C) ja suojassa auringonvalolta.


Pidettävä poissa avotulesta, sytytyslähteistä, lämmönlähteistä, suorasta auringonvalosta sekä sähköstaattisista ja sähkön lähteistä. Laitetta ei saa altistaa yli 50 °C:n lämpötiloille.

Cryo-Active™, TCA-Active™ (perustuu trikloorietikkahappoon), karbopoli, vesi.

Tuotetiedot
SKU 2207835
EAN 8711744053413
Brändi Excilor
Markkinoija Sirowa Finland
Pakkauskoko1 kpl
Tuoteryhmät