FerroFol-C 120 tabl

30 päivän alin hinta: 9,09 €
Tuote on poistunut myynnistä

Mieto, vatsaystävällinen rauta-C-vitamiinivalmiste, jossa on mukana myös foolihappo.

Mieto, vatsaystävällinen rauta-C- vitamiinivalmiste, jossa on mukana myös foolihappo.


Auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta. Sopii erityisesti raskautta suunnitteleville, odottaville ja imettäville äideille lisäämään raudan ja foolihapon saantia. 


Sopii myös kasvissyöjille ja vegaaneille.


Annostelu: Aikuisille 1 tabletti päivässä niellään veden kanssa. Tabletti otetaan tyhjään vatsaan tai aterian yhteydessä. Vältä samaan aikaan maitoa, kahvia, teetä ja täysjyväviljavalmisteita, jotka vähentävät raudan imeytymistä.


Niellään veden kanssa. Tabletti otetaan tyhjään vatsaan tai aterian yhteydessä. Vältä samaan aikaan maitoa, kahvia, teetä ja täysjyväviljavalmisteita, jotka vähentävät raudan imeytymistä.


Pakkauskoko: 120 tabl.


Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Suositeltua annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville.


Täyteaine (selluloosa), rauta(II)bisglysinaatti, L-askorbiinihappo, pintakäsittelyaineet (polyvinyylialkoholi, rasvahappojen magnesiumsuolat, kalsiumkarbonaatti, polyetyleeniglykoli, talkki), paakkuuntumisenestoaine (piioksidi), värit (rautaoksidit), pteroryylimonoglutamiinihappo.Vuorokausiannos (1 tabletti) sisältää:

* Rautaa25 mg
* Foolihappo
* C-vitamiinia
400 mikrogrammaa
50 mg


Tuotetiedot
SKU 9278761
EAN 6410530035528
Brändi Muut
Pakkauskoko120 kpl
Tuoteryhmät

Lisää tuotteita tuotemerkiltä Muut