Fillerina Sun Beauty body milk SPF20 150 ml

21,80 € 43,60 €
30 päivän alin hinta: 21,80 €
Vertailuhinta: 0.10 €/g
Tarjous voimassa 30.6.2024 asti

Fillerina Sun Beauty on erityinen kosmeettinen kauneushoito iholle, ja se tarjoaa kattavan suojan auringon säteilyä vastaan.

Saatavilla

Tuotekuvaus

Body Sun Milk, keskitason SPF 20 -aurinkosuoja vartalolle 150 ml:n pullossa.
Sisältää sekä vapaan että syklodekstrinoidun UVA - UVB - UVC-aurinkosuojan sekä erityistä vaikuttavaa ainetta infrapunasäteilyvaurioiden aiheuttaman liiallisen lämmön ja kuivumisen torjumiseksi (in vitro-testi vaikuttavalle aineelle). Se on optimaalinen juonteita ja ikääntymisen merkkejä estävä hoito koko kehon iholle sisältäen suojan kaikkea ultraviolettisäteilyä vastaan, infrapunasäteily mukaan lukien.
Se sisältää 12 hyaluronihappoa (Fillerina®-patentti), kollageenia, elastiinia ja molekyylejä, jotka estävät näiden ultraviolettisäteiden aiheuttaman hajoamisen. Caprooyl Tetrapeptide-3 ja Polypodium leucotomos -uute ovat aktiivisia ainesosia, jotka ehkäisevät juonteita, ikääntymistä ja kuivumista. Bronzene®- kompleksi (Labo-patentti) takaa pitkäaikaisen melaniinituotannon myös auringonoton jälkeen, mikä tehostaa rusketusta. Nestemäinen, ravitseva ja vettä hylkivä emulsio, joka antaa koko keholle pehmeyden ja kosteutuksen tunteen.
Saatavana keskitason suoja SPF 20 ja korkea suoja SPF 30.

Käyttö:

Aurinkovoidetta tulee levittää suurina määrinä koko kasvoille ja/ tai kehoon vähintään 15 minuuttia ennen auringonottoa ja sen aikana. Toista levitys hikoilun, jokaisen kylvyn ja kuivauksen jälkeen alkuperäisen suojaustason säilyttämiseksi. Käytetyn määrän vähentäminen voi merkittävästi heikentää suojan tasoa. Vältä pitkäaikaista altistumista, vaikka aurinkovoide olisi käytössä. Liiallinen altistuminen voi vahingoittaa terveyttäsi. Älä altista vauvoja ja pikkulapsia suoralle auringonvalolle.

Sisältö:

null


Säilytyslämpötila:

Huoneenlämpö (+15C - +25C)

Ainesosat


Tuotetiedot

Pakkauskoko212 g
Brändi Fillerina
Markkinoija Paranova
SKU 2149029
EAN 8051417242653
Kategorioita

Lisää tuotteita tuotemerkiltä Fillerina