Arvio:
100% of 100

Fructolax Helpotus tabl 30 kpl hedelmä ja kuitu

18,00 €
30 päivän alin hinta: 18,00 €
Vertailuhinta: 0.75 €/g

Fructolax Helpotus hedelmä- ja kuitutabletit auttavat tukemaan säännöllistä suolentoimintaa luonnollisesti ja hellävaraisesti, mutta silti tehokkaasti.

Saatavilla

Arvostelut

5
  • Fructolax kovan vatsan nujertajana

    Erittäin hyvä ja lempeä tuote kovan vatsan kanssa kamppaileville. Tutustuin tuotteeseen ryhtyessäni tekemään pesäeroa tupakasta viitisen vuotta sitten. Vatsani oli tottunut vuosikymmenten aikana aktivoitumaan toimintaan aamusavuilla ja -kahvilla. Joka kerta, kun tein luopumista tupakasta, vatsani meni täydellisen jumiin, kunnes sitten lopulta keksin ottaa avukseni Fructolaxin. Tämä ei piiskaa suolta, vaan pehmittää sisällön. Otan edelleen Fructolaxin avuksi aina, jos vatsani toimimattomuudesta on pienikin pelko, esimerkiksi matkoille, dieettiruokavalioille jne.

    Suosittelen

Tuotekuvaus

Fructolax Helpotus hedelmä- ja kuitutabletit auttavat tukemaan säännöllistä suolentoimintaa luonnollisesti ja hellävaraisesti, mutta silti tehokkaasti.


Helppokäyttöiset Fructolax Helpotus tabletit sisältävät normaalia suolentoimintaa tukevia aineosia hedelmistä ja kuiduista: Viikuna auttaa säätelemään suoliston rytmiä ja edistää suolistoterveyttä. Raparperi ja tamarindi auttavat edistämään säännöllistä suoliston toimintaa.


Laktoositon ja gluteeniton. Ei sisällä eläinperäisiä ainesosia.


Annostus:1 tabletti iltaisin nieltynä ison vesilasillisen kera. Yksilöllisestä herkkyydestäsi riippuen annosta voidaan suurentaa 2 tablettiin päivässä. 

Illalla otetun annoksen laksatiivinen vaikutus alkaa aamulla.


Pakkauskoko: 30 kpl


Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Suositeltua annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville.

Ainesosat

Raparperin kuivauute (Rheum palmatum L. / Rheumofficinale Baill.), jauhettu viikunamehutiiviste (Ficus carica L.), täyteaine (mikrokiteinen selluloosa), tamarindin kuivauute (Tamarindus indica L.), akaasiakuidut (Acacia senegal L.), jauhettu raparperi (Rheum rhaponticum L. / Rheum rhabarbarum L.), pintakäsittelyaineet (hydroksipropyylimetyyliselluloosa, hydroksipropyyliselluloosa), väriaineet (titaanidioksidi,antosyaanit), talkki, magnesiumstearaatti, piidioksidi.


2 tablettia sisältää: 

Raparperin kuivauute (Rheum palmatum L. / Rheumofficinale Baill.) 992 mg, jauhettu viikunamehutiiviste (Ficus carica L.) 160 mg, tamarindin kuivauute (Tamarindus indica L) 100 mg, akaasiakuidut (Acacia senegal L.) 100 mg, jauhettu raparperi (Rheum rhaponticum L. / Rheum rhabarbarum L.) 50mg.


Tuotetiedot

Pakkauskoko24 g
Päiväys 30.11.2026
Brändi Fructolax
Markkinoija Harmonia Life
SKU 2396158
EAN 5411386889052
Kategorioita