Vatsan hyvinvointi

Suodata
Rajaa:
Tuoteryhmä
Käyttäjä
Aseta nousevaan järjestykseen
Sivu

1-24 / 156

Tilaamasi tuotteet

 1. Gelsectan 60 kaps
  Arvio:
  93%
  32,47 €
 2. Gelsectan kampanjapakkaus 3x60 kaps
  Arvio:
  97%
  93,90 €
 3. Gluten Go 25 kaps
  Arvio:
  100%
  15,50 €
 4. Gelsectan kampanjapakkaus 2x60 kaps
  Arvio:
  100%
  63,90 €
 5. Ziverel 20X10 ml
  Arvio:
  95%
  16,80 €
Aseta nousevaan järjestykseen
Sivu

1-24 / 156

Tilaamasi tuotteet

Vatsan hyvinvointi on meille jokaiselle tärkeä asia

Suoliston terveys on yksi hyvinvoinnin kulmakivistä. Jos vatsa voi huonosti, ei arki toimi kuten pitäisi. Ummetus, ripuli, vatsan turvotus ja ilmavaivat sekä närästysovat monille suomalaisille tuttuja oireita, jotka kertovat vatsan terveydentilasta. Myös ärtyvän suolen oireyhtymä eli IBS on yhä yleisempi, kiusallinen vaiva. Olo-apteekin valikoimassa on kattavasti itsehoitolääkkeitä vatsan vaivojen ja oireiden hoitoon.

Ummetus arjen taakkana

Kun vatsa on kovana ja olo on tukala, tuntuu arkikin raskaalta. Säännöllinen suolen toiminta on olennainen osa hyvinvointia, ja suolen toimintaa voi auttaa monin tavoin kotona. 

Nopea apu ummetukseen – Pegorion

Mikä auttaa ummetukseen heti? Pegorion toimii nopeasti ja hellävaraisesti tasapainottaen suolen toimintaa ja helpottaen ummetusta.  Sen vaikuttava aine, makrogoli, on osmoottinen ulostuslääke. Pegorion sopii niin aikuisille kuin lapsillekin.

Pegorionia voidaan käyttää myös kroonisen ummetuksen hoitoon, jolloin tavallinen hoitojakso on enintään kaksi viikkoa. 

Vi-Siblin sopii myös päivittäiseen käyttöön

Vi-Siblin saa voimansa ispagulansiemenkuoresta. Ispagulansiemenkuori sitoo itseensä vettä, jolloin suolensisällön tilavuus kasvaa ja suolen toiminta normalisoituu. Ulosteen koostumuksen normalisoituminen hoitaa sekä kovaa että löysää vatsaa.

LAXOBERON vaikean ummetuksen hoitoon

Natriumpikosulfaatti muodostaa paksusuolessa ainetta, joka kiihdyttää suoliston liikehdintää. Natriumpikosulfaattia käytetään etenkin vaikean ummetuksen hoitoon. 

Vaikean ummetuksen hoitoon suosittelemme LAXOBERON-valmistetta, joka on saatavilla pehmeinä kapseleinasekä juomaan tai ruokaan sekoitettavina tippoina.

Nopeasti vaikuttava pienoisperäruiske - MICROLAX

Ummetuksen hoitoon on mahdollista saada apua monella eri tavalla – kapseleiden, jauheiden ja tippojen lisäksi vaihtoehtona on pienoisperäruiskeet. 

MICROLAX  on nopeasti vaikuttava pienoisperäruiske, joka pehmentää kovan ulosteen ärsyttämättä kuitenkaan suolta.

Vatsan turvotus ja ilmavaivat

Kun vatsa on turvonnut, tuntuu ainoalta oikealta paikalta sängynpohja tai sohvannurkka. Unohda vatsan turvotus ja ikävät ilmavaivat! 

Helpotuksen painavaan oloon tuo Laxogas, jonka suussa liukenevat rakeet hillitsevät vatsan turvotusta ja auttavat ehkäisemään ilmavaivoja. 

Vatsa- ja suolisto-ongelmien hoitoon sopii erinomaisesti myös Silicea vatsa-suolistogeeli. Helppokäyttöisen geelin voi sekoittaa veteen tai teehen. 

Ruokailuun liittyvän turvotuksen ja ilmavaivojen vähentämiseen suosittelemme hedelmän makuista Nogasin Go -purutablettia.

Ripuli on monille tuttu vatsavaiva

Ripuli on tavanomainen vaiva, joka voi esiintyä joko ainoana suolistoinfektion oireena tai vatsataudissa yhdessä muiden oireiden kanssa.

Loperamidi äkillisen ripulin hoitona

Aikuisen äkillisen ripulin hoitona voi käyttää tilapäisesti loperamidia sisältäviä valmisteita. Loperamidi hillitsee suolen liiallista liikehdintää ja kouristelua, jolloin ulostamistarve ja ripuli vähenee. Kokeile esimerkiksi Imodium tai Lopex.  

Precosa hoitaa ripulin syitä ja oireita

Precosa-itsehoitolääke hoitaa ripulin syitä ja oireita. Precosa ei pysäytä suolen toimintaa, vaan estää taudinaiheuttajien haitallisia vaikutuksia suolen pinnalla. Precosan vaikutus perustuu Saccharomyces boulardii -probiootteihin. 

Ärtyvän suolen oireyhtymän (IBS) hoito

Ärtyvän suolen oireyhtymä eli IBS on toiminnallinen suolistovaiva. Tyypillisiä oireita ovat vatsakipu, vatsan turvotus, ripuli, ummetus sekä suolen toiminnan muutokset. Mikä avuksi?

Ärtyneen suolen normaalin toiminnan palauttaminen

Gelsectan palauttaa suoliston normaalin toiminnan ja lievittää tehokkaasti IBS-oireita. Tuote suojaa suolen limakalvoa ja lisää hyödyllisten bifidobakteerien määrää suolistossa.

Simetikoni helpottaa oloa

i say: Turvotus & IBS-oireet sisältää simetikonia, jonka vaikutuksesta kaasukuplat hajoavat tai sulautuvat yhteen. Pienemmät kaasukuplat kulkeutuvat helpommin pois suolistosta ja helpottavat oloa vähentämällä suolen venymistä. 

Piihappogeeli IBS-oireiden hoidossa

Mitä on piihappogeeli? Se on piin, hapen ja veden yhdistelmä. Piihappogeeli on erinomainen apu ärtyvän suolen oireyhtymän hoidossa. Piihappogeeli silicol®gel muodostaa suojaavan, rauhoittavan kalvon mahalaukun ja suoliston limakalvolle. 

Piihappogeeli toimii siten, että se sitoo vatsaa ärsyttäviä aineita, toksiineja ja taudinaiheuttajia tehden niistä vaarattomia. Toksiinit poistuvat mahasuolikanavasta luonnollista reittiä suolen kautta. 

Mihin ruoansulatusentsyymi auttaa?

Mikäli ruoansulatusentsyymejä ei erity riittävästi, ruoka ei sula. Ruoan sulamattomuus usein aiheuttaa erilaisia ongelmia, joita voivat olla esimerkiksi vatsan toiminnan muutokset, ilmavaivat, epämukavat tuntemukset maha-suolialueella, väsymys ruokailun jälkeen, vatsan turvotus, ruokahaluttomuus ja happamat röyhtäisyt. 

Elivo Entsyymikapseli sisältää yhdeksän eri entsyymiä, jotka pilkkovat ravinnon proteiineja, rasvaa ja hiilihydraatteja. Entsyymit ovat mikrobien avulla valmistettu ja kapselin kuori on kasviperäinen, joten kapselit eivät sisällä lainkaan eläinperäisiä ainesosia.

Gluten GO sisältää kolmea entsyymiä, jotka tehokkaasti pilkkovat viljan gluteenia. Ne pilkkovat myös maidon kaseiinia. Sopii käyttöön etenkin gluteeniherkille. 

Mikä auttaa närästykseen heti?

Pepcid Duo alkaa vaikuttaa välittömästi neutraloiden maitohappoa. Vaikutus kestää noin puolesta vuorokaudesta vuorokauteen asti. Närästyksen oireita helpottavat myös eri makuisina saatavat Rennie-imeskelytabletit, jotka vähentävät mahanesteen happamuutta – ja sen ansiosta ruokatorven ärsytys lievenee.

Närästyksen aiheuttajana on happaman mahanesteen nousu ruokatorveen. Närästyksen hoito on itsehoitoa, joka usein vaatii muutoksen ruokavalioon. Oireita voi kuitenkin helpottaa yllä mainituilla närästyslääkkeillä.

Apua vatsan hyvinvointiin Olo-apteekista

Me tahdomme auttaa sinua löytämään kenties jo kauan etsimäsi avun vatsan ja suoliston ongelmiin. Olo-apteekista laadukkaat tuotteet muun muassa ummetuksen sekä ripulin hoitoon, IBS-vatsan haasteisiin, närästykseen ja turvonneeseen oloon.