Gefilus Apteekkarin vadelma purutabletti 60 kpl

20,80 €
30 päivän alin hinta: 20,80 €
Vertailuhinta: 0.37 €/g

Vadelma-mansikan makuinen maitohappobakteeritabletti, jossa mukana myös vastustuskykyä edistävä C-vitamiini. 

Saatavilla

Tuotekuvaus

Vadelma-mansikan makuinen maitohappobakteeritabletti, jossa mukana myös vastustuskykyä edistävä C-vitamiini. Vaikuttavana aineena on maailman tutkituin maitohappobakteeri Lactobacillus rhamnosus GG, joka auttaa huolehtimaan suoliston bakteeritasapainosta. Sopii käytettäväksi myös antibioottikuurin aikana. Sopii koko perheelle päivittäiseen käyttöön.


Annostus: 1 tabletti päivässä.


Yksi tabletti sisältää 5 miljardia Lactobacillus GG maitohappobakteeria ja 12 mg C-vitamiinia. Säilyy huoneenlämmössä. Valmistettu Suomessa. Gefilus® ravintolisät ovat sini-valkoinen valinta, jotka tukevat suomalaista työtä ja osaamista.

Kaikki Gefilus® ravintolisät valmistetaan Suomessa ja merkiksi kotimaisuudesta tuotteille on myönnetty Avainlippu-merkin käyttöoikeus.


Pakkauskoko: 60kpl.


Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Suositeltua annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville.

Ainesosat

Makeutusaineet (isomalti, ksylitoli, sukraloosi), Lactobacillus rhamnosus GG, aromit (vadelma, mansikka), täyetaine (hydroksipropyyliselluloosa), L-askorbiinihappo, paakkuuntumisenestoaine (rasvahappojen magnesiumsuolat).


Yksi tabletti sisältää 5 miljardia Lactobacillus GG -maitohappobakteeria ja 12 mg C-vitamiinia.

Tuotetiedot

Pakkauskoko56 g
Päiväys 8.5.2025
Brändi Gefilus
Markkinoija Oriola
SKU 317660
EAN 6409945001891
Tuoteryhmät

Lisää tuotteita tuotemerkiltä Gefilus