Gum Soft-Picks Pro 3x30 kpl säästöpakkaus

22,90 €
Vertailuhinta: 0.25 €/kpl

GUM Soft Picks PRO on uuden sukupolven hammasväliharja! Erittäin pehmeä hammasväliharja, jossa kaksinkertaiset rivit ja tiivis harjasalue, jossa on 152 joustavaa kumiharjasta. Pyöristettyjen harjasten avulla GUM SOFT PICKS PRO - väliharja on helppo saada hammasväleihin. Kaareva muoto takaa helpomman pääsyn takahampaisiin Helppokäyttöisyyden myötä puhtaampi ja raikkaampi tunne ja tulos.

Saatavilla

Valitse vaihtoehdot

* Pakolliset kentät

Sinun valintasi
Gum Soft-Picks Pro 3x30 kpl säästöpakkaus
Gum Soft-Picks Pro 3x30 kpl säästöpakkaus

Saatavilla

22,90 €

Tuotekuvaus

GUM Soft Picks PRO on uuden sukupolven hammasväliharja!
Erittäin pehmeä hammasväliharja, jossa kaksinkertaiset rivit ja tiivis harjasalue, jossa on 152 joustavaa kumiharjasta. Pyöristettyjen harjasten avulla GUM SOFT PICKS PRO - väliharja on helppo saada hammasväleihin. Kaareva muoto takaa helpomman pääsyn takahampaisiin Helppokäyttöisyyden myötä puhtaampi ja raikkaampi tunne ja tulos.

Soft-Picks harjatikut ovat hellävaraisia ikenille ja hampaille. Tuotteet eivät sisällä lateksia, puuta, metallia tai tiuraamikumia.

GUM Soft-Picks PROn ergonominen, kaareva muotoilu helpottaa takahampaiden välien puhdistusta ja sen pitkästä varresta saa tukevan otteen. Sopii hyvin pienemmille hammasväleille ja voidaan käyttää myös oikomiskojeiden, hammassiltojen ja hammasimplanttien kanssa.

Valmistettu Saksassa. Kestävästi tuotettu, pakattu ja sertifioitu.

 

Käyttötarkoitus:
 

Saatavilla kolme eri kokoa: Small, Medium ja Large.

Helppo käyttää: Puhdista hellävaraisin, edestakaisin liikkein hammasvälit. Älä työnnä väkisin tiukkoihin hammasväleihin. Mukana kätevä matkapakkaus

 

Ainesosaluettelo:
 

Varsi : polypropeeni, 30% lasikuitu
Harjas : TPE (elastomeeri)

Tuotetiedot

Pakkauskoko90 kpl
Brändi Gum
Markkinoija Sunstar Sverige
SKU 22103263
Kategorioita

Lisää tuotteita tuotemerkiltä Gum