Arvio:
100% of 100

GUM Soft-Picks PRO Small 30 kpl

8,80 €
30 päivän alin hinta: 7,48 €
Vertailuhinta: 0.29 €/g

GUM Soft Picks PRO on uuden sukupolven hammasväliharja! Erittäin pehmeä hammasväliharja, jossa kaksinkertaiset rivit ja tiivis harjasalue, jossa on 152 joustavaa kumiharjasta. Pyöristettyjen harjasten avulla GUM SOFT PICKS PRO - väliharja on helppo saada hammasväleihin. Kaareva muoto takaa helpomman pääsyn takahampaisiin Helppokäyttöisyyden myötä puhtaampi ja raikkaampi tunne ja tulos. Soft-Picks harjatikut ovat hellävaraisia ikenille ja hampaille. Tuotteet eivät sisällä lateksia, puuta, metallia tai tiuraamikumia. GUM Soft-Picks PROn ergonominen, kaareva muotoilu helpottaa takahampaiden välien puhdistusta ja sen pitkästä varresta saa tukevan otteen. Sopii hyvin pienemmille hammasväleille ja voidaan käyttää myös oikomiskojeiden, hammassiltojen ja hammasimplanttien kanssa. Valmistettu Saksassa. Kestävästi tuotettu, pakattu ja sertifioitu.

Saatavilla

Arvostelut

5
  • Helppokäyttöiset hammasväliharjat. Nämä pysyvät myös paremmin katkeamatta kuin monet muun merkkiset vastaavat tuotteet.

    Suosittelen

Tuotekuvaus

Saatavilla kolme eri kokoa: Small, Medium ja Large.
Helppo käyttää: Puhdista hellävaraisin, edestakaisin liikkein hammasvälit. Älä työnnä väkisin tiukkoihin hammasväleihin. Mukana kätevä matkapakkaus

Sisältö:

null


Säilytyslämpötila:

Huoneenlämpö (+15C - +25C)

Ainesosat

Varsi : polypropeeni, 30% lasikuitu Harjas : TPE (elastomeeri)

Tuotetiedot

Pakkauskoko30 g
Päiväys 25.9.2026
Brändi Gum
Markkinoija Sunstar Sverige
SKU 2210334
EAN 7630019905824
Kategorioita

Lisää tuotteita tuotemerkiltä Gum