Idoform 20 kaps

Saatavilla
Vertailuhinta: 0.40 €/kpl
8,00 €

Idoform Caps on helposti nieltävä maitohappobakteerivalmiste, jonka tehon säilyminen on varmistettu polysakkaridilla. 

Idoform Caps on helposti nieltävä maitohappobakteerivalmiste, jonka tehon säilyminen on varmistettu polysakkaridilla. Joutuessaan kosketuksiin vatsahappojen kanssa polysakkaridi muodostaa geeliä, joka suojelee maitohappobakteereita vatsan hapoilta ja säilyttää Idoformin tehon. Geeli hajoaa vasta suolistossa ja siten maitohappobakteerit vaikuttavat juuri siellä missä pitääkin.


Suositeltu vuorokausiannos: 1 kapseli päivässä, mieluiten aterian yhteydessä. Lapsille tai mikäli nielemisvaikeuksia, kapseli voidaan avata ja sen sisältö sekoittaa nesteeseen (maito tai vesi) ennen ottamista. Älä sekoita kuumaan juomaan. Käytä heti sekoittamisen jälkeen.


Sisältää Lactobacillus rhamnosus GG ja Bifidobacterium BB 12 -maitohappobakteereja.


Pakkauskoko: 20 kapselia


Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Suositeltua annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville.

Kirjoita arvostelu
Olet arvostelemassa:Idoform 20 kaps
Arviosi

Ainesosat: Glukoosi, sakeuttamisaine (hydroksipropyylimetyyliselluloosa), Lacticaseibacillus rhamnosus GG, paakkuuntumisenestoaine (rasvahappojen magnesiumsuolat), Bifidobacterium BB-12 , väri (titaanidioksidi).


Vuorokausiannos 1 kapseli sisältää:

Maitohappobakteereita:
Lacticaseibacillus rhamnosus GG ja
Bifidobacterium BB-12

1x109 cfu*
*) cfu = bakteerien määrä

Tuotetiedot
SKU 2101046
EAN 5700666022051
Markkinoija Pfizer
Brändi Idoform
Pakkauskoko20 kpl
Kategoriat

Muut ostivat myös näitä tuotteita