Idoform 20 kaps

8,10 €
30 päivän alin hinta: 8,10 €
Vertailuhinta: 0.45 €/g

Maitohappobakteerivalmiste päivittäiseen käyttöön. Sopii yli 3-vuotiaille. Kasvisperäinen kapseli, jonka voi avata. Miljardi maitohappobakteeria kahdesta tarkoin valitusta ja tutkitusta kannasta.

Saatavilla

Tuotekuvaus

Lyhyt tuotekuvaus:

Maitohappobakteerivalmiste päivittäiseen käyttöön. Sopii yli 3-vuotiaille. Kasvisperäinen kapseli, jonka voi avata. Miljardi maitohappobakteeria kahdesta tarkoin valitusta ja tutkitusta kannasta.

Käyttötarkoitus:

Ravintolisä. Maitohappobakteerivalmiste  aikusille ja lapsille 3-vuotiaasta alkaen.

Annostelu:

Suositeltu vuorokausiannos: 1 kapseli päivässä mieluiten aterian yhteydessä.  Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.

Sisältö:

 Lactobacillus rhamnosus GG ja Bifidobacterium BB-12 maitohappaobakteereita: 1x109 cfu* cfu=bkteerien määrä

Ainesosaluettelo:

Ainesosat: Glukoosi, sakeuttamisaine (hydrosipropyylimetyyliselluloosa), Lacticaseibacillus rhamnosus (LGG®), paakkuuntumisenestoaine (rasvahappojen magnesiumsuolat), Bifidobacterium(BB-12®), väri (titaanidioksidi).

Huomioitavaa:

Aikuisille ja lapsille 3-vuotiaasta alkaen. Sisältää sokeria. Terveelliset elämäntavat ja monipuolinen ja tasapainoinen ruokavalio ovat tärkeitä. Ravintolisää eitule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena.

Säilytys:

Säilytetään kuivassa, huoneenlämmössä alle +25 °C. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Sulje pakkaus aina käytön jälkeen. Äläkäytä tuotetta, jos kannen sinetti on rikki.

Ainesosat

Ainesosat: Glukoosi, sakeuttamisaine (hydroksipropyylimetyyliselluloosa), Lacticaseibacillus rhamnosus GG, paakkuuntumisenestoaine (rasvahappojen magnesiumsuolat), Bifidobacterium BB-12 , väri (titaanidioksidi).


Vuorokausiannos 1 kapseli sisältää:

Maitohappobakteereita:
Lacticaseibacillus rhamnosus GG ja
Bifidobacterium BB-12

1x109 cfu*
*) cfu = bakteerien määrä

Tuotetiedot

Pakkauskoko18 g
Brändi Idoform
Markkinoija Haleon Finland Oy
SKU 2101046
EAN 5700666022051
Tuoteryhmät

Lisää tuotteita tuotemerkiltä Idoform