Löwengrip Clean & Calm Micellar Water 200ml

16,00 €
30 päivän alin hinta: 16,00 €
Vertailuhinta: 0.08 €/ml

Kosteuttava ja rauhoittava puhdistusvesi, joka poistaa hellävaraisesti mutta tehokkaasti epäpuhtaudet ja meikin, myös silmämeikin.

Saatavilla

Tuotekuvaus

Kosteuttava ja rauhoittava puhdistusvesi, joka poistaa hellävaraisesti mutta tehokkaasti epäpuhtaudet ja meikin, myös silmämeikin.


Puhtaalle, raikkaalle ja tasapainoiselle iholle, jossa näkyvästi pienentyneet ihohuokoset.


Rikastettu aktiivisilla ainesosilla, kuten niasiiniamidilla, hyaluronihapolla, glyseriinillä allantoiinilla. Vahvistaa ihon suojakerrosta ja edistää ihon luonnollista kosteustasapainoa ja kimmoisuutta, stimuloi ihon solujen uudistumista, rauhoittaa ja pehmentää. Minimoidut ihohuokoset ja juonteet. Lisää muiden aktiivisten ainesosien vaikuttavuutta ja tekee ihosta vastaanottavaisemman ihonhoitorutiinin seuraavia tuotteita varten. Ylimääräistä puhdistusta ei tarvita. Dermatologisesti testattu ja sopii kaiken ikäisille ja ihotyypeille, myös herkälle iholle. Tuote on 100 % vegaaninen ja valmistettu Ruotsissa. Ei poista vedenpitävää silmämeikkiä. Tuote on öljytön ja sitä voidaan käyttää ripsienpidennyksiin.

Ainesosat

Aqua (Water), Peg-6 Caprylic/Capric Glycerides, Propanediol, Niacinamide, Glycerin, Allantoin, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Caprylhydroxamic Acid.

Tuotetiedot

Pakkauskoko200 ml
Brändi Löwengrip
Markkinoija Dermarome
SKU 20001057
EAN 7350073863488
Tuoteryhmät

Lisää tuotteita tuotemerkiltä Löwengrip