Löwengrip Healthy Glow Body Scrub 125ml

Saatavilla
Vertailuhinta: 0.14 €/ml
18,10 €
30 päivän alin hinta: 18,10 €

Kuoriva ja hehkua antava vartalokuorinta, joka vahvistaa ihon tasapainoa ja elinvoimaisuutta. Sisältää MICRO PROskin -yhdistettä, jonka prebiootit ja probiootit tasoittavat ja parantavat ihon rakennetta antaen iholle hehkua.

Kuoriva ja hehkua antava vartalokuorinta, joka vahvistaa ihon tasapainoa ja elinvoimaisuutta. Sisältää MICRO Proskin -yhdistettä, joka on yhdistelmä prebiootteja ja probiootteja. Antaa iholle hehkua parantamalla ihon rakennetta ja silottamalla ihoa, vahvistaa ihon suojaa ja muodostaa useita päiviä kestävän kosteusvarannon. Betakaroteeni neutraloi vapaita radikaaleja ja tekee ihosta erittäin pehmeän ja kosteutetun sekä tasoittaa ihon sävyä. Sopii kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle.

Aqua (Water), Paraffinum Liquidum, Glyceryl Stearate, Cetearyl Alcohol, Cellulose Acetate, Helianthus Annuus (Sunflower) Hybrid Oil, Peg-100 Stearate, Phenoxyethanol, Hydroxyethylcellulose, Glycerin, Caprylyl Glycol, Alpha-Glucan Oligosaccharide, Polymnia Sonchifolia Root Juice, Maltodextrin, Lactobacillus, CI 15985, CI 40800 (Beta-Carotene), Zea Mays (Corn) Starch, Tocopherol, Peg-90m, Sorbic Acid Parfum (Fragrance).

Tuotetiedot
SKU 20001116
EAN 7350073862504
Brändi Löwengrip
Markkinoija Dermarome
Pakkauskoko125 ml
Tuoteryhmät

Lisää tuotteita tuotemerkiltä Löwengrip