Löwengrip Skin Reboot Anti-Age Exfoliating Pads 50 pcs

Saatavilla
Vertailuhinta: 0.70 €/kpl
35,20 €
30 päivän alin hinta: 35,20 €

Kuorintalaput, jotka kuorivat ihon pintakerrosta tehokkaasti. Laput poistavat epäpuhtauksia ja kuolleita ihosoluja sekä tehostavat hoitotuotteiden imeytymistä.

Tämä tuote sopii herkkäihoisille, jotka haluavat tehokkaita tuloksia! Miedot kuorintalaput, jotka kuorivat tehokkaasti ihon pintaa. Poistavat epäpuhtaudet ja kuolleen ihosolukon, sekä tehostavat hoitotuotteiden imeytymistä. Iho saa uutta kirkkautta ja hehkua. Sisältää 5% AHA-happoja, jotka kuorivat ihoa ja kiihdyttävät solujen uusiutumista sekä kollageenin tuotantoa. Sisältää niasiiniamidia, B3-vitamiinia. Molemmat ainesosat lisäävät solujen uusiutumista ja toimivat samalla ”kommunikaattorina” ja rauhoittavat herkkää ihoa. Stimuloi kollageenisynteesiä ikääntyvissä fibroblasteissa ja auttaa ylläpitämään ihon kosteuspitoisuutta. Sisältää myös allantoiinia, jolla on ihoa rauhoittava vaikutus. Ihosta tulee elastisempi, ihon suojabarriääristä vahvempi ja huokoset supistuvat.


Käyttö: Käytä kaksi kertaa viikossa tai tarvittaessa, puhdistetulle iholle. Pyyhi kasvot huolellisesti lapulla. Käytä sen jälkeen seerumia ja kasvovoidetta. Käytä aurinkosuojaa päivisin.

Aqua (Water), Glycolic Acid, Niacinamide, Lactic Acid, Sodium Hydroxide, Vaccinium Myrtillus (Blueberry) Fruit/Leaf Extract, Saccharum Officinarum (Sugar Cane) Extract, Allantoin, Citrus Limon (Lemon) Fruit Extract, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Fruit Extract, Acer Saccharum (Sugar Maple) Extract, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin.

Tuotetiedot
SKU 20001071
EAN 7350073863150
Brändi Löwengrip
Markkinoija Dermarome
Pakkauskoko50 kpl
Tuoteryhmät

Lisää tuotteita tuotemerkiltä Löwengrip