Medik8

Suodata
Rajaa:
Tuoteryhmä
Aseta nousevaan järjestykseen
Sivu

1-24 / 41

Tilaamasi tuotteet

Aseta nousevaan järjestykseen
Sivu

1-24 / 41

Tilaamasi tuotteet

Medik8: tehokas tuotesarja ja innovatiivinen teknologia

Medik8 on Olo-apteekin verkkokaupan uusi tehokas kosmetiikkasarja, joka nojaa ihonhoidossa kolmeen nuorekkaan ihon pääpilariin: C-vitamiini, aurinkosuoja ja A-vitamiini. Tuotteissa käytetään myös ainutlaatuista time-release -teknologiaa: vaikuttavat aineet vapautuvat tasaisesti, vaikuttaen pitkään ja tehokkaasti. Medik8 käyttää tuotteissaan vain biologisesti aktiivisen ainesosan oikeaa kiraalista muotoa, minkä ansiosta iho ei ärsyynny, vaan saa tehoaineista niiden parhaan vaikutuksen juuri siellä missä tehoainetta tarvitaan.  

Medik8-tuotteiden filosofiana CSA

Tuotesarja perustuu CSA-filosofiaan, jonka kolme tehokasta teemaa ovat:

 1. C-vitamiini
 2. Sunscreen (aurinkosuoja)
 3. A-vitamiini

 

Tuotesarjan tavoitteena on saavuttaa kaunis iho koko elämän ajan. CSA-metodi on helppo ja yksinkertainen: C-vitamiinia ja aurinkosuojaa käytetään päivällä, ja A-vitamiinia yöllä. Tuotesarjassa on laaja valikoima seerumeita sekä voiteita jotka noudattavat tätä tehokasta  CSA-metodia.

Medik8 C-vitamiini

C-vitamiinia kannattaa käyttää ihonhoitotuotteissa aamulla. C-vitamiini on tehokas antioksidantti, joka suojaa ihoa. Sen avulla iho pysyy tasaisena ja kirkkaana, sillä C-vitamiini stimuloi kollageenituotantoa ja estää pigmenttimuutosten syntymistä. 

C-vitamiini suojaa ihoa koko päivän, taistellen ikääntymisen merkkejä vastaan. Tuotteiden C-vitamiini on stabiili ja hyvin formuloitu, ja sopii myös herkälle iholle.

Medik8 aurinkosuoja

Medik8 aurinkosuoja suojaa ihoa tehokkaasti auringonvalolta, ilman että ihosta tulee tahmea tai rasvainen. Aurinko aiheuttaa arviolta jopa 80% ihon ikääntymisen merkeistä, eivätkä haitalliset vaikutukset vaadi edes aurinkoista säätä. Noin 50% UV-säteilystä pääsee iholle jopa pilvisellä säällä.

Aurinkosuojavoidetta on hyvä laittaa aamulla, jotta se suojaa ihoa koko päivän ajan. Aurinkosuojalla varustetut Medik8-päivävoiteet antavat iholle peittävän suojuksen, joka on myös kevyt - todennäköisesti et edes huomaa, että päivävoiteesi sisältää aurinkosuojaa.

Medik8 A-vitamiini

Medik8 Retinol (A-vitamiini) nuorentaa ihoa, sillä A-vitamiini on ihonhoidon tehokkain tutkittu anti-age raaka-aine. A-vitamiini nopeuttaa ihosolujen uusiutumista ja vähentää talin eritystä. A-vitamiini saattaa toisinaan ärsyttää ihoa, mutta tuotesarjan time release teknologia varmistaa, että tehoaineet vapautuvat riittävän hitaasti ja tasaisesti ilman ihoärsytystä. A-vitamiini on täydellinen iltaseerumi, jotta sen anti-age hyödyt vaikuttavat koko yön yli.

Medik8 tuotteet: mikä on paras tuote?

Medik8 best sellers tuotteita ovat mm. 

 • Medik8 Surface Radiance Cleanse Uudistava puhdistusgeeli
  • Puhdistusgeeli virkistää, herättää ja nuorentaa ihoa. Puhdistusgeeliä on tehostettu happojen kuorivalla seoksella, jotka ovat valittu niiden hellävaraisuuden ja tehokkaiden anti-age ominaisuuksien vuoksi (mantelihappo, maitohappo ja salisyylihappo.)
 • Medik8 Blemish SOS hoitogeeli epäpuhtauksille
  • Nopeavaikutteinen paikallishoitogeeli finneille ja epäpuhtauksille. Blemish SOS on täydellinen tuote, kun epätoivottu finni tai epäpuhtaus nousee ihollesi.
  • Kevyt, miellyttävän tuoksuinen, nopeasti imeytyvä geeli puhdistaa tukkeutunutta huokosta välittömästi. Sisältää salisyylihappoa, joka vähentää tulehdusta ja ehkäisee tukkeutumien muodostumista.
 • Medik8 Crystal Retinal 3 Stabiili uudistava yöseerumi
  • Uudistava yöseerumi korjaa ja uudistaa ihoasi yön aikana ihon ollessa vastaanottavaisimmillaan. Seerumin A-vitamiini vähentää ryppyjä ja juonteita jo 4 viikossa sekä stimuloi kollageenin tuotantoa, uudistaen ihoa. 

Medik8 seerumit ovat tehokkaita, vieden tehoaineita syvemmälle ihon eri kerroksiin. Seerumit auttavat kirkastamaan, nuorentamaan sekä kosteuttamaan ihoa. 

Seerumituotteiden suosikkeja ovat mm. 

 

Jos haluat parhaat tulokset nuorekkaan ja hyvinvoivan, terveen ihon ylläpitämisessä, kannattaa noudattaa parhaisiin tehoaineisiin nojaavaa CSA-filosofiaa. Tuotesarjan tehokkaiden seerumituotteiden lisäksi päivittäisessä ihonhoidossa kannattaa käyttää päivävoidetta joka sisältää aurinkosuojan, sekä illan A-vitamiini (retinoli) seerumia.

Sarjan tehokkaimmat tuotteet sisältävät Medik8 retinoate ainesosan. Nämä tuotteet ovat jopa 8 kertaa vahvempia kun retinoli, ja ovat silti täydellisiä myös herkälle iholle.

Medik8 kokemuksia

Sarjan tuotteet ovat suosittuja ympäri maailman, sillä ne sopivat herkemmällekin ihotyypeille - ja kaikille muille. Suomessa tuotesarja on kerännyt useita voittoja mm. kauneusmedioiden vuoden valinnoissa: 

 • Gloria Beauty Award 2020: Parhaat kauneustuotteet: Bakuchiol Peptides
 • Trendi Vuoden parhaat 2021: Paras luksustuote - Bakuchiol Peptides
 • Kauneus & Terveys: Parhaat terveystuotteet 2021 Paras kosteuttaja - H.E.O. Mask