Arvio:
80% of 100

Melarest Melatoniini Extra Vahva 60 tabl salmiakki-lakritsi 1,9 mg

14,54 € 17,10 €
30 päivän alin hinta: 17,10 €
Vertailuhinta: 0.40 €/g
Tarjous voimassa 30.6.2024 asti

Hyvänmakuiset, hammasystävälliset suussa hajoavat Melarest tabletit nukahtamisajan lyhentämiseen sekä lievittämään aikaeron vaikutuksia.

Saatavilla

Arvostelut

4
  • Toimii 95-prosenttisesti, miellyttävän makuinen, sokeriton imeskelytuote.

    Suosittelen

Tuotekuvaus

Melarest Melatoniini Extra Vahva -makutabletit sisältävät 1,9 mg melatoniinia. Hyvänmakuiset, hammasystävälliset suussa hajoavat tabletit on helppo nauttia ilman vettä.


Melatoniini auttaa lyhentämään nukahtamisaikaa. Melatoniini auttaa myös lievittämään aikaeron yksilöllisiä vaikutuksia. Usean aikavyöhykkeen yli siirtyvä voi helpottaa sopeutumista paikalliseen aikaan nauttimalla melatoniinia juuri ennen nukkumaan menoa. Tuote sopii sekä satunnaiseen käyttöön että pidempiaikaiseen käyttöön. Melatoniini on tutkimuksissa osoitettu olevan erittäin turvallinen käytössä.


Gluteeniton, laktoositon, maidoton ja liivatteeton.


Annostus: 1 tabletti hieman ennen nukkumaanmenoa. Aikaeron vaikutuksia lievittämään valmistetta käytetään ensimmäisenä matkapäivänä ja muutamana seuraavana päivänä matkakohteeseen saapumisen jälkeen. Tabletti voidaan imeskellä tai niellä.


Ei raskaana oleville tai imettäville. 


Pakkauskoko: 60 tabl.


Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Suositeltua annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville.

Ainesosat

Makeutusaineet (mannitoli, ksylitoli), maissitärkkelys, aromit, paakkuuntumisenestoaineet (kasvirasvahappojen magnesiumsuolat, silloitettu natriumkarboksimetyyliselluloosa), täyteaine (hydroksipropyyliselluloosa), melatoniini.


Vuorokausiannos 1 tabletti sisältää: melatoniini 1,9 mg.

Sertifikaatit

Avainlippu

Tuotetiedot

Pakkauskoko36 g
Brändi Melarest
Markkinoija Verman
SKU 2375798
EAN 6417927102283
Sertifikaatit Avainlippu
Kategorioita

Lisää tuotteita tuotemerkiltä Melarest