Melatoniini Travel Ratiopharm 1,9 mg 30 kpl suussa liukeneva kalvo

Saatavilla
Vertailuhinta: 0.27 €/kpl
8,00 €
Melatoniini Travel ratiopharm auttaa lyhentämään nukahtamisaikaa ja lievittää myös aikaeron yksilöllisiä vaikutuksia.

Melatoniini Travel ratiopharm auttaa lyhentämään nukahtamisaikaa ja lievittää myös aikaeron yksilöllisiä vaikutuksia. Tuote on yksittäispakattu suussa liukeneva kalvo, joka on helppo kuljettaa mukana. Mintunmakuinen.


Suositeltava annos: 1 suussa liukeneva kalvo vuorokaudessa.


Nukahtamisajan lyhentämiseen vaikutus saavutetaan ottamalla 1 suussa liukeneva kalvo (tai vähintään 1 mg melatoniinia) lähellä nukkumaanmenoaikaa.


Aikaerorasitukseen vaikutus saavutetaan ottamalla 1 suussa liukeneva kalvo (tai vähintään 0,5 mg melatoniinia) lähellä nukkumaanmenoaikaa ensimmäisenä matkapäivänä ja muutamana seuraavana päivänä matkakohteeseen saapumisen jälkeen. 


Yksittäispakattu suussa liukeneva kalvo liukenee nopeasti kielellä ilman nestettä ja jättää suuhun raikkaan mintun maun.


Pakkauskoko: 30 kpl


Varmista tuotteen soveltuvuus lääkäriltäsi, jos käytät verenohennuslääkkeitä. Tuote sisältää fenyylianaliinin lähteen sekä makeutusaineita.


Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Suositeltua annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville.

Kirjoita arvostelu
Olet arvostelemassa:Melatoniini Travel Ratiopharm 1,9 mg 30 kpl suussa liukeneva kalvo
Arviosi

Vaikuttava aine Melatoniini 1,9 mg.  Muut aineet: pullulaani, glyseroli, polysorbaatti-80, mintun aromi, mentoli, titaanidioksidi (E171), aspartaami (E951), sukraloosi (E955), asesulfaami-K (E950), natriumsakariini (E954).



Tuotetiedot
SKU 2377844
EAN 6430020730979
Markkinoija Teva Finland
Brändi Ratiopharm
Pakkauskoko 30 kpl
Kategoriat