Mills huopakevennys, 9,5 x 9,5 cm 2 kpl

11,50 €
30 päivän alin hinta: 11,50 €
Vertailuhinta: 0.23 €/g

Mills Huopakevennys sopii jalkaterän alueen kivun lievitykseen (esim. kovettuma tai kuormituspiste päkiässä) ja diabeettisen haavan keventämiseen.

Saatavilla

Tuotekuvaus

Mills Huopakevennys sopii jalkaterän alueen kivun lievitykseen (esim. kovettuma tai kuormituspiste päkiässä) ja diabeettisen haavan keventämiseen. Helppo leikata ja muotoilla sopiva pala, joka mukautuu iholle, keventää askeliskua ja poistaa painetta kipualueelta. Pehmeää ja hengittävää 7 mm sekoitehuopaa, jossa liimapinta. Sopii myös herkkäihoisille. Huopamateriaali vaimentaa askeliskua, joten huopakevennyksen voi pitää jalassa myös esim. saappaita tai vaelluskenkiä käyttäessä. Jalkineissa tulee olla riittävästi tilaa huopakevennykselle. Huopakevennystä ei saa kastella (käytä suojaa suihkussa) ja sitä voi pitää iholla korkeintaan 2-3 päivää, jonka jälkeen se vaihdetaan uuteen. 


Leikkausohjeet:


1. Leikkaa huopakevennyksestä päkiän alueen peittävä pala. Sopiva pala myötäilee jalan muotoja eikä paina kävelyn aikana.

2. Leikkaa U-mallinen lovi siihen kohtaan, jota haluat keventää, esim. kivulias kovettuma.

3. Muotoile ja pyöristä palan reunat jalan mukaisesti. Älä pyöristä U-loven reunoja.

4. Poista suojapaperi ja aseta valmis huopakevennys puhtaalle, kuivalle iholle. Voit kiinnittää huovan reunoista joustavalla ihoteipillä tehostaaksesi kevennyksen paikallaan pysymistä esim. kovasssa rasituksessa.


CE-merkitty terveydenhuollon tarvike.


Tuotetiedot

Pakkauskoko49 g
Brändi Mills
Markkinoija Mills
SKU 9221264
EAN 6420611710077
Tuoteryhmät

Lisää tuotteita tuotemerkiltä Mills