Mills lampaanvilla 20 g 1 nippu

Rating:
100% of 100
Saatavilla
Vertailuhinta: 7.29 €/kpl
7,29 €

Mills Lampaanvilla on pitkäkuituista, hyvin pehmeää ja erikoispuhdistettua villaa, joka imee tehokkaasti kosteutta ja pitää ihonpinnan kuivana.

Lampaanvilla varvasväleihin – monipuolinen käyttö

Mills Lampaanvilla on pitkäkuituista, hyvin pehmeää ja erikoispuhdistettua villaa, joka imee tehokkaasti kosteutta ja pitää ihonpinnan kuivana. UUTUUS pakkauskoko – Sisältää 8 kpl valmiita lampaanvillasuikaleita.


Hautumien ja hiertymien ehkäisy ja hoito

Mills Lampaanvillaa käytetään ihon hautuman hoitoon ja ennaltaehkäisyyn esimerkiksi varvasväleissä ja ihopoimuissa. Se estää uusien hautumien syntymistä sekä edistää hautuneen ihon paranemista. Lisäksi lampaanvilla suojaa varpaiden ympärille levitettynä nivelpintoja ja ihoa mm. kengän aiheuttamilta hiertymiltä.


Palelevat jalat ja pehmuste kenkään

Varpaiden palelu on harmillinen vaiva. Mills Lampaanvilla soveltuu erinomaisesti palelevien ja kylmien varpaiden lämmittämiseen. Lisäksi se toimii mukavana pehmusteena kengissä. Katso myös Mills geelityyny varpaille.


Lampaanvillan käyttö

Mills lampaanvilla vaihdetaan päivittäin pesun yhteydessä. Lampaanvilla on puhdistettu lanoliinista (villarasva), saattaa sisältää jäämiä. Soveltuu hyvin myös sairaala ja laitoskäyttöön. Tuote ei ole steriilipakattu eikä sovi avohaavoille.


Jos hoidon aikana ilmenee haittoja tai oireesi pahenevat, lopeta tuotteen käyttö ja ota yhteyttä terveydenhuollon ammattilaiseen tai Mills Enterprises Ltd Oy:n. Vain ulkoiseen käyttöön. Ei lasten ulottuville.


CE-merkitty terveydenhuollon tarvike.

Kirjoita arvostelu
Olet arvostelemassa:Mills lampaanvilla 20 g 1 nippu
Arviosi
Tuotetiedot
SKU 9202498
EAN 6420611719070
Brändi Mills
Markkinoija Mills
Pakkauskoko1 kpl
Tuoteryhmät

Muut ostivat myös näitä tuotteita

Lisää tuotteita tuotemerkiltä Mills