Arvio:
93% of 100

Mills lampaanvilla 20 g 1 nippu

8,30 €
30 päivän alin hinta: 8,30 €
Vertailuhinta: 0.21 €/g

Mills Lampaanvilla on pitkäkuituista, hyvin pehmeää ja erikoispuhdistettua villaa, joka imee tehokkaasti kosteutta ja pitää ihonpinnan kuivana.

Saatavilla

Arvostelut

4.7
  • Mills Lampaanvilla on helppo käsitellä ja ottaa juuri se määrä mitä tarvitaan ja tuntuu ihanalta varpaiden välissä

    Suosittelen
  • Hyvä hinta-laatusuhde!

    Suosittelen
  • Kätevä ottaa juuri sen verran kuin tarvitsee

    Suosittelen

Tuotekuvaus

Lampaanvilla varvasväleihin – monipuolinen käyttö

Mills Lampaanvilla on pitkäkuituista, hyvin pehmeää ja erikoispuhdistettua villaa, joka imee tehokkaasti kosteutta ja pitää ihonpinnan kuivana. UUTUUS pakkauskoko – Sisältää 8 kpl valmiita lampaanvillasuikaleita.


Hautumien ja hiertymien ehkäisy ja hoito

Mills Lampaanvillaa käytetään ihon hautuman hoitoon ja ennaltaehkäisyyn esimerkiksi varvasväleissä ja ihopoimuissa. Se estää uusien hautumien syntymistä sekä edistää hautuneen ihon paranemista. Lisäksi lampaanvilla suojaa varpaiden ympärille levitettynä nivelpintoja ja ihoa mm. kengän aiheuttamilta hiertymiltä.


Palelevat jalat ja pehmuste kenkään

Varpaiden palelu on harmillinen vaiva. Mills Lampaanvilla soveltuu erinomaisesti palelevien ja kylmien varpaiden lämmittämiseen. Lisäksi se toimii mukavana pehmusteena kengissä. Katso myös Mills geelityyny varpaille.


Lampaanvillan käyttö

Mills lampaanvilla vaihdetaan päivittäin pesun yhteydessä. Lampaanvilla on puhdistettu lanoliinista (villarasva), saattaa sisältää jäämiä. Soveltuu hyvin myös sairaala ja laitoskäyttöön. Tuote ei ole steriilipakattu eikä sovi avohaavoille.


Jos hoidon aikana ilmenee haittoja tai oireesi pahenevat, lopeta tuotteen käyttö ja ota yhteyttä terveydenhuollon ammattilaiseen tai Mills Enterprises Ltd Oy:n. Vain ulkoiseen käyttöön. Ei lasten ulottuville.


CE-merkitty terveydenhuollon tarvike.

Tuotetiedot

Pakkauskoko40 g
Brändi Mills
Markkinoija Mills
SKU 9202498
EAN 6420611719070
Kategorioita

Lisää tuotteita tuotemerkiltä Mills