Minisun Super Defence 60 purutabl

Varastossa
13,00 €
Vertailuhinta: 0.22€/kpl

Minisun Super Defence on C- ja D3-vitamiineja sekä sinkkiä ja auringonhattu-uutetta sisältävä valmiste.

Minisun Super Defence on C- ja D3-vitamiineja sekä sinkkiä ja auringonhattu-uutetta sisältävä valmiste.


Minisun Super Defence on oikea superpakkaus vastustusky­kyyn. Se sisältää 250 milligrammaa C-vitamiinia ja 25 mikro­grammaa D3-vitamiinia sekä sinkkiä ja auringonhattu-uutetta. Mo­lemmat vitamiinit ylläpitävät tutkitusti vastustuskykyä, ja sinkki sekä auringonhattu-uute edistävät immuunijärjestelmän nor­maalia toimintaa. Lisäksi C-vitamiinin on todettu vähentävän väsymystä ja uupumusta, ja D-vitamiini on tärkeä luuston rakentaja sekä lihasten toiminnan ylläpitäjä.


Minisun Super Defence sopii kuurei­na käytettäväksi silloin, kun keho tarvitsee erityistä tukea. Sitruunalakritsin makuinen purutabletti maistuu hyvältä ja sopii erityisesti aikuisille. Vuorokausiannos on yhdestä kahteen purutablettia.

Kirjoita arvostelu
Olet arvostelemassa:Minisun Super Defence 60 purutabl
Arviosi

Makeutusaineet (sorbitoli, ksylitoli, sukraloosi), natriumaskorbaatti, askorbiinihappovalmiste, auringonhattu-uute (Echinacea purpurea), sinkkisitraatti, lakritsiaromi, paakkuuntumisenestoaine (rasvahappojen magnesiumsuolat), kolekalsiferolivalmiste, luontainen sitruuna-aromi, tärkkelys (maissista).

Tuotenro:
2071967
EAN:
6417927100746
Pakkauskoko:
60 kpl
Markkinoija:
Verman
Tuotemerkki: