Minisun Super Defence 60 purutabl

Saatavilla
Vertailuhinta: 0.22 €/kpl
13,00 €

Minisun Super Defence on C- ja D3-vitamiineja sekä sinkkiä ja auringonhattu-uutetta sisältävä valmiste. Minisun Super Defence on oikea superpakkaus vastustusky­kyyn. 

Minisun Super Defence on C- ja D3-vitamiineja sekä sinkkiä ja auringonhattu-uutetta sisältävä valmiste.


Minisun Super Defence on oikea superpakkaus vastustusky­kyyn. Se sisältää 250 milligrammaa C-vitamiinia ja 25 mikro­grammaa D3-vitamiinia sekä sinkkiä ja auringonhattu-uutetta. Mo­lemmat vitamiinit ylläpitävät tutkitusti vastustuskykyä, ja sinkki sekä auringonhattu-uute edistävät immuunijärjestelmän nor­maalia toimintaa. Lisäksi C-vitamiinin on todettu vähentävän väsymystä ja uupumusta, ja D-vitamiini on tärkeä luuston rakentaja sekä lihasten toiminnan ylläpitäjä.


Minisun Super Defence sopii kuurei­na käytettäväksi silloin, kun keho tarvitsee erityistä tukea. Sitruunalakritsin makuinen purutabletti maistuu hyvältä ja sopii erityisesti aikuisille. Vuorokausiannos on yhdestä kahteen purutablettia. Valmiste on maidoton, laktoositon, gluteeniton, soijaton ja hiivaton. Se ei sisällä liivatetta eikä säilöntäaineita.


Pakkauskoko: 60 tabl.


Annostus: 1-2 purutabletti päivässä


Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Suositeltua annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville.

Kirjoita arvostelu
Olet arvostelemassa:Minisun Super Defence 60 purutabl
Arviosi

C-vitamiinia 250-500 mg (315-630 %) *

D-vitamiinia 25-50 mikrog (500-1000 %) *

Sinkkiä 7,5-15 mg (75-150 %) *

Auringonhattu-uute 25 mg

* vuorokautisen saannin vertailuarvosta


Makeutusaineet (sorbitoli, ksylitoli, sukraloosi), natriumaskorbaatti, askorbiinihappovalmiste, auringonhattu-uute (Echinacea purpurea), sinkkisitraatti, lakritsiaromi, paakkuuntumisenestoaine (rasvahappojen magnesiumsuolat), kolekalsiferolivalmiste, luontainen sitruuna-aromi, tärkkelys (maissista).Tuotetiedot
SKU 2071967
EAN 6417927100746
Markkinoija Verman
Brändi Minisun
Pakkauskoko60 kpl
Kategoriat