Nailner

Suodata
Rajaa:
Ominaisuudet
Suojakerroin
Käyttäjä
Aseta nousevaan järjestykseen
 1. Nailner kynsisienen hoitokynä 2in1 4 ml
  Arvio:
  87%
  30,20 €
 2. Nailner kynsisienen hoitoaine 2in1 5 ml
  Arvio:
  75%
  30,20 €
 3. Nailner hoida ja lakkaa 2x5 ml
  Arvio:
  50%
  33,70 €
 4. Nailner Active Cover Nude lakka ja sivellin 30 ml
  34,70 €
 5. Nailner Kynsisienen Hoitoaine 2in1 XL 14 ml
  34,00 €
Aseta nousevaan järjestykseen

Taltuta kynsisieni Nailnerin avulla!

Vaivaako kynsisieni ja haluat päästä siitä eroon? Nailnerin tuotteilla kynsisienen hoito on yksinkertaista ja nopeaa. Nailnerin tuotteet tarjoavat helpon ratkaisun, jottei sinun tarvitse enää kärsiä nolosta tai epämukavasta vaivasta. 

Sen lisäksi, että Nailneria on helppo käyttää vain muutama minuutti päivässä, sen kaava on todistetusti turvallinen käytettäväksi kynsille. Nailneria käyttämällä näet näkyviä tuloksia jo kahdessa viikossa!

 

Miten Nailner toimii?

Kaikki Nailnerin tuotteet toimivat samalla tavalla; Ne tunkeutuvat syvälle kynnen keratiinikerrokseen ja alentavat infektoituneen kynnen pH-arvoa. Kun kynnen pH-arvo alenee, muuttuu kynsi sienelle epäsuotuisaksi kasvuympäristöksi, hävittäen infektion ja estämällä sen uusiutumisen tai leviämisen muihin kynsiin. 

Lisäksi Nailnerin tuotteiden ainutlaatuinen koostumus sisältää kosteuttavaa ainesosaa, joka sekä hoitaa olemassa olevia kynsivaurioita että ehkäisee uusien ongelmien syntymistä. Kliiniset tutkimukset osoittavat, että 100 %:lla potilaista tulokset paranivat 12 viikon käytön jälkeen. Nailnerin ainesosat eivät vaurioita kynttä ja sitä voidaan käyttää sekä kynsisienen hoitoon että ehkäisyyn. 

 

Nailnerin tuotteet ja käyttö

 

Olo-apteekin valikoimasta löydät seuraavat Nailnerin tuotteet: 

 

Kaikki Nailnerin tuotteet ovat reseptivapaita itsehoitolääkkeitä, joiden patentoitu koostumus läpäisee kynnen, jolloin vaikuttavat aineet pääsevät hoitamaan kynsisienitulehdusta syvällä kynnen sisällä. 

Nailnerin 2in1 hoitokynä ja hoitoaine toimivat samalla tavalla, ja ne eroavat ainoastaan tuotteen levitystavalla ja riittoisuudella. Hoitoainepullo riittää noin 300 levityskertaan ja hoitokynä noin 400 levityskertaan.

Hoida ja lakkaa -setti sisältää hoitoaineen lisäksi värillistä, hengittävää lakkaa, jolla kynsisienen aiheuttamat värjäymät saadaan peitettyä. Setti sopiikin erityisen hyvin käytettäväksi silloin, kun varpaat ovat näkyvillä ja kynsisienen aiheuttamat vauriot halutaan piilottaa. 

Nailnerin tuotteet ovat erittäin helppokäyttöisiä; Tarpeen vaatiessa poista hoidettavista kynsistä kynsilakka ja levitä hoitoainetta kynnelle. Kynsiä ei tarvitse viilata ennen hoitoa, vaan Nailnerin tuotteet tekevät kaiken työn puolestasi. Sen tuotteiden patentoitu koostumus imeytyy syvälle kynnen sisälle, jossa infektio sijaitsee ja alentaa kynnen pH-arvoa muuttaen sen epäsuotuisaksi kasvuympäristöksi sienelle. 

Kynsiin, jossa infektio on, tulisi levittää liuosta 2 kertaa päivässä 4 ensimmäisen viikon ajan, jonka jälkeen hoitoainetta voi levittää kerran päivässä siihen asti, kunnes vaurioituneen kynnen tilalle on kasvanut terve kynsi. Kun kynsisieni on hävitetty, hoitoaineiden käyttö kerran päivässä myös ehkäisee kynsisientä uusiutumasta. 

 

Kynsisienen oireet

Kynsisieni ei ole harvinainen ja voi ilmetä monin tavoin. Sitä voi esiintyä osassa kynttä, koko kynnen ympärillä tai jopa useissa kynsissä samanaikaisesti. Yleensä kynsisienen oireet alkavat kynnen reunasta, kynnen alle muodostuvasta valkoisesta tai keltaisesta läikästä. 

Hoitamaton kynsisieni voi johtaa nopeasti moniin ongelmiin, viattomista kosmeettisista haitoista, kuten värin ja paksuuden muutoksista, aina kynnen haurauteen. Joissakin tapauksissa se aiheuttaa värimuutoksia, jotka vaihtelevat kelta-vihreistä sävyistä aina kynnen sameutumiseen asti. Paha kynsisieni voi olla kivulias vaiva, ja pahimmillaan aiheuttaa kynnen irtoamisen.

Mikäli tiedät, että sinulla on alkava kynsisieni, hoito tulee aloittaa mahdollisimman pian. Hoitamaton infektio voi jopa tarttua muihin - riskiä ei pidä ottaa kevyesti!

Kynsisienen leviämisen estämiseksi on parasta välttää manikyyrejä ja pedikyyrejä hoitoloissa, koska sieni voi levitä hoitolan laitteiden kautta. Käytä lisäksi erillisiä pyyhkeitä tartunnan saaneille alueille suihkun jälkeen, jotta vältät ristikontaminaation muiden kehon osien kanssa. Ilmoita tartunnasta läheisillesi, jotta he voivat ryhtyä varotoimenpiteisiin, jotta he eivät tartu tähän yleiseen sairauteen yhteisten esineiden tai kosketuksen kautta.

 

Kynsisienen ehkäisy

Kynsien asianmukainen hoito on olennaisen tärkeää sienitulehduksen torjunnassa. Varmista, että kynnet ovat hyvin leikatut ja puhtaat, erityisesti sen jälkeen, kun olet ollut kosketuksissa sairastuneiden alueiden kanssa tai kun olet käyttänyt hoitoainetta. 

Puhtaus on tärkeää, sillä bakteereilla ja sieni-itiöillä on taipumus löytää tiensä kosteisiin ympäristöihin, joita ei pestä säännöllisesti saippualla ja vedellä. Säännöllinen käsien pesu auttaa myös estämään sen leviämisen ihmisestä toiseen, älä siis unohda tätä tärkeää toimenpidettä! 

Vaikka se voi olla vaikeaa, ole huolellinen kynsisienen hoidossa, sillä voi kestää kauan, ennen kuin uudet kynnet kasvavat ja korvaavat tartunnan saaneet kynnet kokonaan.

Kynsien hoito on tärkeää, ja kun kyseessä on kynsisieni-infektio, on vielä tärkeämpää olla tietoinen siitä, että se voi levitä. Tämän estämiseksi on hyvä olla jakamatta vaatteita, kenkiä tai vuodevaatteita muiden ihmisten kanssa, jos se on mahdollista. Kun olet koskettanut tai käyttänyt hoitoja sairastuneeseen kynteen, muista pestä myös kätesi huolellisesti! 

Vähentääksesi sienitulehduksen riskiä, varmista, että jalkasi kuivuvat kokonaan jokaisen suihkun jälkeen. Aina kun mahdollista, jalkoja olisi hyvä tuulettaa ja antaa kuivua itsestään. Kuivat ja hyvin tuuletetut jalat ennaltaehkäisee sienitartunnan saamista. Lisäksi sukkien ja kenkien vaihtaminen usein, erityisesti urheilukenkien osalta, on erittäin tärkeää, sillä vanhoissa pareissa on yleensä enemmän sieni-itiöitä.