Arvio:
75% of 100

Nailner kynsisienen hoitoaine 2in1 5 ml

30,20 €
30 päivän alin hinta: 24,16 €
Vertailuhinta: 1.01 €/g

Nailner Hoitoaine 2in1 on tarkoitettu kynsisienen hoitoon ja ennaltaehkäisyyn. Liuos levitetään kynnelle siveltimen avulla. 2in1 -hoitoaine sisältää myös ainesosaa, joka auttaa nopeasti parantamaan kynnen ulkonäköä.

Saatavilla

Arvostelut

3.8
 • Toimiva tuote

  Melkein jokaisessa varpaan kynnessä ollut kynsisientä. Nailnerista on ollut apua. Kynnet nyt paljon paremmassa kunnossa.

  Suosittelen
 • Toimii

  Olen käyttänyt tuotetta nyt yhden pullollisen useampaan sormenkynteen jossa oli kynsisieni. Vain yksi kynsi vaatii vielä aktiivista hoitoa, muut ovat parantuneet, mutta käytän tuotetta vielä niihinkin ennaltaehkäisemään uutta. Ainoaa miinusta tulee pullon pienestä koosta.

  Suosittelen
 • Olen nyt käyttänyt tuotetta 2xpäivä viikon ajan ja toden totta kynsissä huomaa muutosta niiden parantumiseksi. Olen valmis ostamaan uuden pullollisen tuotetta, jos tarve vaatii.

  Suosittelen
 • 2 viikkoa ollut käytössä, ehkä pientä vaikutusta havaittavissa. 5 varpaan kynnessä pitkään ollut sieni, vaatii tuotteen käyttämistä pidempään ennen kuin näkee tuloksia.

Tuotekuvaus

Nailner Hoitoaine 2in1 on tarkoitettu kynsisienen hoitoon ja ennaltaehkäisyyn. Liuos levitetään kynnelle siveltimen avulla. 2in1 -hoitoaine sisältää myös ainesosaa, joka auttaa nopeasti parantamaan kynnen ulkonäköä.


Nailner 2in1 Hoitoaineen patentoitu koostumus läpäisee kynnen ja vaikuttavat aineet pääsevät hoitamaan kynsisienitulehdusta syvällä kynnen sisällä. Nailner Hoitoaine 2in1 vaikuttaa paikallisesti ja sillä ei ole haittavaikutuksia. 


 • Hoitaa kynsisientä ja parantaa kynnen ulkonäköä
 • Näkyviä tuloksia jo 7 päivässä
 • Kynsiä ei tarvitse viilata
 • Kliinisesti testattu
 • Ehkäisee kynsisienen uusiutumista ja leviämistä muihin kynsiin


Annostelu:


Hoito: Puhdista kynnet ja poista kynsilakka ennen jokaista hoitokertaa. Kynsiä ei tarvitse viilata ennen hoitoa. Levitä liuosta 2 kertaa päivässä 4 ensimmäisen viikon ajan. Tämän jälkeen levitä kerran päivässä kunnes vaurioituneen kynnen tilalle on kasvanut terve kynsi. Riittää noin 300 levityskertaan.

Ennaltaehkäisy: Levitä Nailner 2in1 Hoitoainetta kerran päivässä ehkäistäksesi kynsisientä.

Ainesosat

etyylilaktaatti, glyseriini, vesi, maitohappo, resasetofenoni, sitruunahappo.

Tuotetiedot

Pakkauskoko30 g
Päiväys 31.5.2026
Brändi Nailner
Markkinoija Karo Pharma
SKU 2375350
EAN 8718053573625
Kategorioita

Liittyvät Artikkelit